ψυχωσικο συνδρομο εξεταστικη
Για σας παιδια, μετα απο 6 χρονια θεραπειας με σολιαν ζοξιλ ακινετων , 2 βδομαδες ψυχιατριο,,
τωρα τα τελευταια δυο χρονια ειμαι χωρις συμπτωματα, παιρνω μονο σολιαν και ακινετον...........
πριν ενα χρονο εκανα αιτηση για μεταπτυχιακο, και μετα απο ενα χειμωνα με εργασιες, ειρθε η ωρα της εξεταστικης,
μεθαυριο παω αθηνα και σε λιγες μερες δινω μαθημα...... εχω λιγο αγχος, αν δεν τα καταφερω με την πρωτη εχει και δευτερη εξεταστικη,
και αν δεν τα ξανακαταφερω πληρωνω ενα μικρο ποσο για εξεταστρα και δινω ξανα του χρονου..
εχω λιγο αγχος βασικα δουλευω κιολας και δεν μπωρο να διαβαζω και πολες ορες πανω απο 2 ωρες κουραζομαι και δεν τη παλευω.
επισης ειμαι και δυσλεκτικος και εξεταζομαι και προφορικα....... γενικως παντως δεν απομνημονευω καλα...
δεν ξερω τη θα γινει, οι γονεις μου τα εχουν πεξει, ολλο βλακειες λενε, να τα παρατησω να μην ταξιδεψω αθηνα, φοβουνται, εχω να φυγω απο το σπιτι 8 χρονια...
στο μεταπτυχιακο δεν ξερουν οτι ειμαι ΑΜΕΑ, και πασχω απο ψυχωσικο συνδρομο....... γενικως διαβαζω φωναχτα αλλα δεν ξερω αν απομνημονευω...