Αγχος τεραστιο για την υφεια του συντροφου μου!
Καλησπερα σας!θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας αυτο που συνεβη πριν απο 2 ημερες και δεν ξερω πως να το διαχειριστω.Ο συντροφος μου ειναι γιατρος και καθως ετοιμαζοταν για το χειρουργειο τον επιασε ενας εντονος πονος στο στηθος και την πλατη.Ειπε αμεσως οτι δεν αισθανοταν καλα και αμεσως τον πηγαν στα επειγοντα.Του ξεκινησαν αμεσως εξετασεις(γενικη αιματος , υπερηχο καρδιας ,καρδιογραφημα 8).Η πιεση του ηταν υψηλη το 18.Το καρδιογραφημα δεν ηταν καλο εδειξε μια αλλοιωση και ετσι προχωρησαν σε στεφανιογραφια η οποια ομως ηταν πεντακαθαρη.Τον κρατησαν μεσα 2 μερες ωστε να δουν την πορεια του και βγηκε εχτες.Του ειπαν οτι θα πρεπει να καει και μια μαγνητικη καρδιας ωστε να αποκλεισουμε με σιγουρια καποιο προβλημα.Να σημειωσω οτι ειναι 39 ετων.
Απο προχτες κοντευω να τρελαθω.Ειμαι μεσα στο αγχος χωρις να φαω και δεν μπορω να το ελεγξω.Σκεφτομαι συνεχεια τα χειροτερα σεναρια.Παλια παθαινα συνεχεις κρισεις πανικου και τα σσυμπτωματα ηταν ιδια με τον πονο του συντροφου μου.
Εγω θεωρω πως ηταν μια κριση λογω αγχους της δουλειας εκεινος μου λεει πως πρεπει να το κοιταξυμε ωστε να αποκλεισουμε το ενδεχομενο της καρδιας.Φοβαμαι μην παθει κατι.Ακομη και οταν κοιμαται τον κοιταζω να δω αν ειναι καλα.
Σας εχει συμβει κατι τετοιο?ενας εντονος πονος?πως θα το διαχειροζοσασταν?