Originally Posted by
Lila1980
Γειά σας, θα ήθελα να αναφέρω ένα θέμα σχετικά με τα πολλά φάρμακα που χορηγούνται στο πλαίσιο των δοκιμών για να ξεπεραστεί η κατάθλιψη. Το τελευταίο μου επεισόδιο ξεκίνησε τον Ιανουάριο και μόλις τώρα άρχισα να αισθάνομαι κάπως καλύτερα. Έξι μήνες μετά δηλαδή...Νοσηλεύτηκα και σε κλινική για 1 μήνα στην αρχη, δεν είχα κάτι θετικό, γύρισα στο σπίτι. Η αφορμή για την κατάθλιψη αυτή τη φορά ήταν η μετακόμιση σε άλλη πόλη και αλλαγή δουλειάς και είχα διακόψει την αγωγή...
Τώρα παίρνω efexor, wellbutrin, minitran, remeron, seroquel, lamictal, zoloft. Σε μεγάλες δόσεις. Νομίζω ότι παίρνω πάρα πολλά φάρμακα, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να ρισκάρω να κόψω κατι, ειδικά επειδή άρχισα να νιώθω καλύτερα. Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι έβαλα πολλά κιλά και είμαι πρησμένη, ξέρω ότι το remeron και το seroquel ευθύνονται κυρίως. Βέβαια και η διατροφή μου ήταν κάκιστη όλο αυτό το διάστημα (σοκολάτες ντονατς, παγωτά κλπ). Την Τρίτη θα πάω στο γιατρό μου να με δει και θα τα συζητήσω όλα αυτά. Αν έχετε κάποια άποψη επί του θέματος, ειδικά στο θέμα των κιλών και του πρηξίματος σε όλο το σώμα, θα ήθελα να την ακούσω. πχ αν σας άλλαξαν με κάποιο άλλο το seroquel και είδατε διαφορά ή το remeron ή κάτι άλλο. Ευχαριστώ πολύ.