Originally Posted by
Makis
Καλήσπέρα σας.
Γράφω πρώτη φορά σε φόρουμ του είδους. Λέγομαι Μάκης. Είμαι περίπου 30 ετών. Τα τελευταία 4 χρόνια διατηρώ σχέση με έναν άνθρωπο μεγαλύτερό μου και μάλιστα του ίδιου φίλου. Το θέμα είναι πως δεν έχω μιλήσει ποτέ γι αυτό σε κάποιον άνθρωπό μου πέρα από έναν ψυχολόγο. Απ την αρχή υπήρχαν προβλήματα καθώς πάντα ήμουν κλειστός άνθρωπος και ζούσα στο κλειστό κ΄κλο της οικογένειας. Σιγα σιγά βελτιώθηκα και αρχίσαμε να κάνουμε και ταξίδια και άλλες δραστηριότητες μαζί. Ίσως όχι στο βαθμό που θα ήθελε αλλά πιο συχνά από όταν ξεκινήσαμε. Στη συνέχεια έφυγα από το σπίτι των γονιών μου και νοίκιασα δικό μου σπίτι σε γειτονική πόλη. Περιμέναμε πως τα πράγματα θα βελτιωθούν κι άλλο. Αυτό όμως δεν έγινε. Η αδερφή μου που μένει στην ίδια πόλη με μένα έμεινε εγκυος και γύρω στο Σεπτέμβριο γέννησε. Από το Νοέμβριο περίπου οι γονείς μου εγκαταστάθηκαν ουσιαστικά στο σπίτι μου γιατί δεν ήθελαν να μένουν με το γαμπρό μου στο ίδιο σπίτι. Μείωθηκε έτσι ο χρόνος που περνούσα με τον άνθρωπό μου και αυξήθηκαν οι εντάσεις. Τον Ιούνιο η αδερφή μου σταμάτησε να δουλεύει και οι γονείς μου επέστρεψαν στο σπίτι τους. Περίμενα πως τα βάσανά μου τελείωσαν, Όχι όμως συνεχίζουν να έρχονται κατα διαστήματα και να μένουν σε μένα. δε μπορώ να σχεδιάσω τίποτα, δε μπορώ να πω τίποτα, αισθάνομαι εγκλωβισμένος. Είναι στιγμές που θέλω απλά να εξαφανιστώ. Κάνω μια δουλειά που επέλεξαν οι δικοί μου. Εχω σπουδάσει κάτι που δε μου άρεσε και ζω μια ζωη κρυφή και μια όπως βολεύει τους άλλους. Είναι μέρες τώρα που μόνο κλαίω και στενχωριέμαι. Έχω ένα σφίξιμο στην καρδιά. Πολλές φορές σκέφτομαι πως δεν υπάρχει λόγος στη ζωή μου. Ζω μόνο και μόνο για να μη στεναχωρήσω τους άλλους. Πολλές φορές περνάει και η αυτοκτονία από το μυαλό μου. Ξέρω πως δεν έχω δύναμη ούτε αυτό να κάνω.