Tι θέλει από εμένα ο πρώην;
Γεια σας, θα ήθελα την γνώμη σας για μία κατάσταση. Μου αρέσει ένα αγόρι με το οποιο έγινε φάση πριν 5 χρονια αλλα τα χαλάσαμε γρήγορα οποτε δεν εξελίχθηκε περισσότερο. Πριν 3 μηνες ειχα παει στο σπιτι του για ταινια και οπως ειμασταν στο κρεβατι του ειμασταν αγκαλιασμενοι και του ειπα οτι μου αρεσει ακομα. Μου ειπε οτι σε αυτην την φαση δεν θελει κατι καινουριο να ξεκινησει. Περασε μια φαση καταθλιψης. Προσφατα μετα απο 3 μηνες χωρις να εχουμε μιλησει του εστειλα και του ειπα να παμε για καφε. Μου ζητησε συγγνωμη για τον τροπο που μου ειχε μιλησει οταν με απερριψε και μου ειπε οτι δεν ενιωθε καλα και τωρα ειναι καλα. Θελω να πω οτι ειμαι εγω αυτη που κυριως του λεω να βγουμε καθε φορα εκτος απο προσφατα που με καλεσε καπου, εγω συνηθως ξεκιναω τις συζητησεις facebook κτλ. Προσφατα του ειπα να δουμε παλι ταινια, πηγα σπιτι του και παλι με πηρε αγκαλια και ειμασταν ετσι 2 ωρες. Μου ειπε αν θελει να ακουμπησω στον ωμο του για να ειμαι πιο ανετα αλλα ειμασταν αγκαλια. Τελοσπαντων, μου ειπε να δουμε και την αλλη εβδομαδα ταινια. Την επομενη μερα του στελνω να παμε για μπανιο θαλασσα μετα απο λιγες μερες και ειναι σε φαση να μου λεει οτι δεν ειναι σιγουρος αν θα μπορει διοτι εχει πολλα με την δουλεια. Μου ειπε θα μου πει αλλα χλωμο το βλεπω γιατι συνηθως μου λεει "θα σου πω" και δεν μου στελνει. Τελοσπαντων, η απορια μου ειναι τι ειναι αυτη η φαση με την αγκαλια στο κρεβατι κτλ αλλα δεν το παει παραπερα; Δεν με εχει φιλησει καθολου η εχει κανει καμια κινηση ουτε μου στελνει facebook απο μονος του. Εγω συνηθως στελνω αλλα ειναι ομιλητικος και φαινεται να του αρεσει να κανουμε παρεα αλλα δεν ξερω τι παιζει με την φαση αγκαλια αλλα καμια αλλη κινηση; Αποψη τι παίζει; Eυχαριστω!