Καλησπερα σας.
Σημερα ειναι μια απο τις 7 μερες που περναω πολυ δυσκολα... χρειαζομαι βοηθεια στον γολγοθα.
Ημουν με μια κοπελα 3 χρονια... μεγαλος ερωτας πριν 1 χρονο ξεκινησαμε να συζησουμε.
Ολα καλα με ονειρα κτλ... περασαμε δυσκολες καταστασεις και τις ξεπερασαμε... πιεστικε πολυ... και εγω.
Πριν 20 μερες ολα καλα... συνεχιζαμε στο ονειρο...Ταξιδι στο εξωτερικο να χτισουμε.οικογενεια... τσακώθηκαμε 1 τελευταια φορα οπως αππδειχθηκε... και μου ζητησε να χωρισουμε...
Πρωτες τρεις μερες απο μεριας μου σπασμοδικες. Επικοινωνια με φιλες ψαξιμο fb κτλ... Της εδωσα και το δαχτυλιδο γαμου που της ετοιμαζα για 1 μηνα μετα.απορηψη εννοειται ...απλα ηθελα να δει οτι η πιεση μου και το αγχος μου ηταν για να φτασω σε αυτο... Μεχρι που τα καταλαβε ολα... υπηρξε ενας ενθουσιασμος και στα ματια ενος 3ου. Σφραγισε τελειως... τσατιστηκε επεσα στα ματια της και μου εστειλε το τελειωτικο μηνυμα... ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ . Ολοι μου λενε αστην να ηρεμησει...ειναι η μονη ελπιδα να της λυψεις και να γυρισει... δεν εχουμε καμια επικοινωνια 1 μερα τωρα κ πεθαινω... εσβησα fb κτλ να μην ειμαι μεσα συνέχεια... ερωτησεις οπως... Ποναει? Με σκεφτεται κτλ με λιωνουν... ενοχες για καθε δευτερολεπτο που δεν ημουν μαζι της... ετσι ειναι μονο οτι χασεις καταλαβαινεις ποσο το θες... μεχρι χτες ειχα 1 /100 ελπιδες τωρα που εμαθε για το οτι μπηκα στο fb της εγινε 0... της ζητησα απλα να καταλαβει τον πονο μου...