ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΓΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?
εχω ακουσει διαφορα κατα καιρους οτι λεει για να εισαι σωστος δε πρεπει να κανεις αμαρτιες δε πρεπει να κανεις κακο στους αλλους δε πρεπει να μιλας ασχημα κλπκλπκλπ
ο θειος μου οταν μιλαγαμε οταν ερχοταν να μας δει καθε καλοκαιρι και πασχα συνηθιζε να μου λεει αυτη τη φραση..
θα αναγνωρισεις τον τιμιο ανθρωπο που οταν μπει μεσα του το κακο αυτος θα στο ομολογισει χωρις κανενα δισταγμο χωρις να τον νιαζει η ταπεινωση που θα αισθανθει
αυτο ειναι κατι που το πιστευω
ο αγαθος ανθρωπος οταν σκεφτει να σου κανει κακο θα στο ομολογησει χωρις κανενα δισταγμο θα σου φανερωσει οτι υπαρχει στο μυαλο του ακομα και αν ειναι αιμα και θα ζητησει τη κατανοηση σου
ο διεφθαρμενος ανθρωπος δε θα σου πει ουδεποτε οτι θελει να σου κανει κακο ακομα και αν το μυαλο του ειναι γεματο αιμα απεναντιας θα σε βγαλει τρελο αν του το πεις και μυθομανη
με αυτο το τροπο μπορει κανεις να κατανοησει αν ενας ανθρωπος που ειναι παρανοικος ειναι αγαθος η οχι γιατι πραγματι μπορει να πασχει απο αυτη τη παθηση ομως Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ θα καθορισει αν ειναι αγαθος η οχι η εχει μεσα του τη πανουργια