Κρίσεις πανικού φόβος μην σε βρει πάλι
Γεια σας ,διαβάζω κατά καιρους δημοσιευσεις που έχουν να κάνουν με τα συμπτώματα των κρίσεων και την αντιμετώπιση τους. Ακούω για χάπια για θεραπειες από ειδικούς και ο κάθε ένας έχει βιώσει μέσα από μια κρίση τα ίδια συναισθήματα. Φόβο ότι θα πάθεις κάτι ότι θα μείνεις στον τόπο ταχυκαρδίες τρέμουλο κλπ . Ειμαι κ εγώ παθουσα.προσπαθησα μόνη μου πήγα κ σε ειδικούς ψυχολόγο ακόμη κ σε ψυχίατρο.η αλήθεια είναι ότι τρελαθηκα πιο πολυ απο πριν,ο μεν μου έλεγε ότι παθαίνω κ εγώ κρισεις κ ο δε ήθελε να με γεμίσει με χαπια. Είπα όχι σε όλα κ μόνη κατάφερα να το αντιμετωπισω.καταφερα να το διώξω για ένα εύλογο διάστημα που ακόμη κ η ίδια δε το πίστευα. Όμως όταν δέχθηκα πάλι πίεση και ανγχος αυτό ξαναγύρισε.και πίστεψε με είναι πιο δυσκολο την δεύτερη φορά γιατί λες ότι πάει πεθανε κ ξαφνηκα να σου πάλι μπροστά το τέρας έτοιμο να σου καταπιει την ψυχη.εγω την πρώτη κρίση την έπαθα σε αστικο μου είχε κοπεί η ανάσα στράβωσαν τα χέρια μου δεν είχα δύναμη να πιαστω από καπου. Από τότε αποφεύγω ότι έχει να κάνει με μέσα μαζικής μεταφοράς. Έβγαλα δίπλωμα για να σωθώ από αυτό. Βοήθησε λίγο μπορώ να πω.ομως κ πάλι δεν επιχειρώ να κάνω μεγάλες αποστάσεις μόνη μου. Πλησιάζει ο καιρός που θα επιχειρήσω να ταξιδέψω με τρενο έκλεισα επίτηδες σε κουπέ για να αποφύγω την πολυκοσμία...λόγω του ότι ακόμη κ ο κόσμος γύρω μου με κάνει να αγχώνομαι.θα το έχετε πάθει κ εσείς σίγουρα αγοραφοβία με κρίση πανικού μαζί.τελος πάντων για να μην γίνομαι κουραστική ήθελα να πω το εξής...Μήπως η λύση τελικά είναι να δώσουμε μια γερή σφαλιάρα στον εαυτό μας κ να πούμε δε με νοιάζει που θα με πιάσει κρίση κ εκείνη την στιγμή όπου κι αν ειμαστε να σηκωθούμε κ να φωνάξουμε στον περιγυρο μας ..κύριες κυριοι έχω κρίση πανικού. Πιστεύω κάνεις δε θα γελασει κ αυτό θα βοηθήσει να νοιώσουμε κάπως καλυτερα.και που ξέρετε Ίσως κ ο διπλανος σας να έχει το ίδιο θέμα με εσάς.