ψυχολογικη κουραση ή κατι αλλο?
Καλησπερα σας, ειμαι μολις 23 ετων..δοξα τω Θεο ειμαι απ τους τυχερους παρολο την κριση που βιωνουμε και μολις τελειωσα απ την σχολη μου βρηκα δουλεια κατευθειαν αρχικα σε μεγαλη πολη και επειτα στην επαρχια οπου καταγομαι ...Το τελευταιο διαστημα ομως δεν ειμαι ευχαριστημενη για τιποτα που υπαρχει στην ζωη μου...Καταρχας εχω μια σχεση αλλα περναω πολυ δυσκολα..ειμαι με εναν ανθρωπο που νιωθω οτι δεν με καλυπτει δεν με νιωθει.. επειτα στην δουλεια η πιεση ειναι απιστευτη.. ειμαι καινουρια και μικροτερη και στοχοποιουμαι ευκολα..ειναι μικρος ο χωρος και ειναι 2-3 ατομα που το παιζουν αφεντικα...δεν ηθελα να γυρισω πισω στην επαρχια αλλα επειδη εδω η συγκεκριμενη επιχειρηση ειναι αλυσιδα με αυτην που ειχα ξεκινησει και δουλευα σε αλλη πολη με εστειλε ο ιδιος διευθυντης και οντας ιδιωτικος τομεας φοβομουν να κανω πισω... κοινωνικη ζωη δεν εχω! νιωθω μοναξια...ειλικρινα δεν ξερω και δεν μπορω να κανω κατι.. εδω δεν υπαρχει και καποιος να με βοηθησει.. εστω και για ψυχολογικη βοηθεια θα πρεπε να βαλω βαθια το χερι στην τσεπη!!