Απίστευτη κυκλοθυμία σε σημείο να έχω κουραστεί
Καλησπέρα σε όλους.Πολύ συνοπτικά είμαι η Φένια και είμαι 19 ετών.Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ τον εαυτό μου να αλλάζει διάθεση πανεύκολα,χωρίς ειλικρινά να μπορώ να κατανοήσω το γιατί.(Να τονίσω πως κυκλοθυμία έχω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αλλά πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση).Υπάρχουν πρωινά τα οποία σηκώνομαι με διάθεση να κάνω πράγματα,πρωινά που νιώθω κενό συναισθημάτων και πρωινά που απλά νιώθω πάρα πολύ άσχημα.Στην τελευταία περίπτωση,ανάλογα με το πόσο άσχημα νιώθω,ακυρώνω πράγματα τα οποία έχω κανονισμένα ή ακόμα χειρότερα δεν είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου(το μυαλό μου ουσιαστικά σαν να με εξαναγκάζει να μη φέρω εις πέρας τις υποχρεώσεις που έχω επειδή νιώθω άσχημα).Επίσης μέσα στη μέρα μπορώ να αλλάξω διάθεση πανεύκολα και με πολλούς τρόπους.Μπορεί τη μια να είμαι χαρούμενη,την άλλη λυπημένη,την άλλη αγχωμένη,την άλλη νευριασμένη,την άλλη πάλι χαρούμενη κοκ.Αυτό το πράγμα,επιπλέον,με οδηγεί στο γεγονός να ακυρώνω εξόδους με φίλους/ες γιατί θεωρώ ότι κουράζει αφάνταστα(αν και προσπαθώ να μη το δείχνω,προσπαθώ να δείχνω προς τα έξω την αρχική διάθεση που είχα προτού γίνει η αλλαγή).Όλα αυτά λοιπόν προσωπικώς με κουράζουν πάρα μα πάρα πολύ.Ειλικρινά νιώθω οτι δε μπορώ άλλο να ανεχτώ αυτό το πράγμα,γιατί αφενός με κουράζει και μου τρώει ενέργεια αφετέρου με κάνει να παθητικοποιούμαι κάτι το όποιο πραγματικά δε γουστάρω και δεν επιδιώκω καθόλου.Εκτός αυτού,αυτή η κατάσταση μου δημιουργεί τρομερό άγχος,νιώθω οτι απομακρύνομαι απο φίλους/ες και κολλητές,νιώθω οτι θα μείνω μόνη εξαιτίας αυτής της κουραστικής κατάστασης.Δε ξέρω τι να κάνω,νιώθω οτι παρεξηγούμαι συνεχώς λόγω αυτών των περιστατικών κυκλοθυμίας και ειλικρινά ούτε οι ίδιοι μου οι γονείς δε μπορούν να κατανοήσουν πως βιώνω τα πράγματα αυτή τη περίοδο της ζωής μου(θα με πουν τεμπέλα,ανεύθυνη,κακομαθημ ένη,ότι τα περιμένω όλα από τους άλλους).Αυτή τη στιγμή που γράφω νιώθω το κεφάλι μου πραγματικά καζάνι,λες και όλο το αίμα έχει συσσωρευτεί εκεί πέρα.Τι πιστεύετε οτι πάει λάθος;Τι να κάνω;Πραγματικά ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.