Τι να κάνω σε αυτήν την φάση;
Γειά σας, λοιπόν είπα να γράψω καθώς αντιμετωπίζω ένα θέμα. Δυσκολεύομαι στο να βρω παρέες ή δεν ξέρω θεωρώ ότι γενικά και να θέλω δεν έχω τρόπο να βρω παρέες. Είμαι φοιτήτρια αλλά τώρα τελειώνω οπότε δεν πάω πλέον και πολύ στην σχολή. Πάω σε ψυχολόγο και με έχει βοηθήσει να νιώσω καλύτερα. Βασικά τα άτομα μόνο που μπορώ προς το παρόν είναι μια ξαδέρφη, η αδερφή μου και ένας πρώην αλλά και αυτοί δεν βγαίνουν μαζί μου. Η αδερφή μου μεγαλύτερη, έχει την δική οικογένεια οπότε δύσκολο, η ξαδέρφη μου γενικά δεν φαίνεται να θέλει (είναι κλειστός τύπος και για κάποιο λόγο μαζί μου δεν θέλει άλλο να βγαίνει) και τελικά μένει μόνο ο πρώην. Το πρόβλημα με τον πρώην είναι ότι δέχεται να κατεβαίνουμε αλλά του στέλνω όλο εγώ, εκείνος σπάνιο να με καλέσει και νιώθω περίεργα (βασικά τον γουστάρω κιόλας οπότε άστα). Γενικά παιδιά είναι σαν μην με θέλει η τύχη μου. Προσπαθώ να βρω αλλά άτομα κοντά στην ηλικία αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Εσείς τι θα κάνατε αν βρισκόσασταν σε αυτή τη φάση; Δεν έχω άτομα να κατέβω και είμαι πολύ στο σπίτι και μου έχει υπηρεασει την ψυχολογία και είμαι χάλια.