Δε ξέρω πως να συνεχίσω την ζωή μου
Γεια σας!
Με τον σύντροφο μου χωρίσαμε πριν 2 χρόνια, ενώ η σχέση μας κράτησε 5 χρόνια. Εκτότε έχω περιέλθει σε μία περίοδο μεγάλης ύφεσης ειδικά ψυχολογικής. Να πω ότι εγώ ήμουν αυτή που υποκίνησε τον χωρισμό. Ωστόσο, νιώθω ότι δε το έχω ξεπεράσει. Αυτός ο άνθρωπος είναι σαν λέμε ο άνθρωπος μου. Η αγάπη που μου έδωσε με ζεσταίνει ακόμα. Αλλά δυστυχώς δε μου βγαίνει το ερωτικό μαζί του. Σαν να μου τελείωσε. Πείτε μου, πως γίνεται αυτό; Έχουμε συναντηθεί κάποιες φορές για να τα συζητήσουμε και όταν βλέπω ότι αυτός ακόμα με επιθυμει, σπαράζει η καρδια μου, ξέροντας οτι δε μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό. Με κατατρωνε οι τύψεις και οι ενοχές και μια καινούρια σχέση που πήγα να κάνω 1 χρόνο μετά τον χωρισμό, δε στέριωσε προς μεγάλη μου λύπη. Τον ερωτεύτηκα, αλλά η σκέψη ότι θα έφτιαχνα με κάποιον άλλο τη ζωή μου, με τρελαινε. Δε μπορούσα να αφεθώ, σαν να μην είχα δικαίωμα να το ζήσω.
Στον πρωην μου δεν ανέφερα παρά μόνο πριν λίγες μέρες οτι δε μου βγαίνει το ερωτικό μαζί του. Δεν είχα το κουράγιο να του το πω. Νιώθω ότι τα τελευταία 2 χρόνια είμαι στον αυτόματο πιλότο. Εργάζομαι, συνεχίζω τις σπουδές μου, έχω κοινωνική ζωή αλλά δεν είμαι εγώ. Ο πραγματικός μου εαυτός βγαίνει, όταν είμαι μονη στο σπίτι. Εκεί βουλιαζω, καταρρεω. Όλα τα κάνω με το ζόρι. Έξω με τους φίλους προσποιούμαι. Νιώθω σαν μη ξέρω τι θέλω και το βιώνω βασανιστικά.
Πώς γίνεται να μη θέλω ερωτικά κάποιον που αγαπάω τόσο πολύ; Πώς μπορώ να φτιάξω την ζωή μου με κάποιον άλλο;