χωρισμός μετα απο 5 χρόνια γαμου
με την γυναίκα μου γνωριστήκαμε πριν 7 χρόνια τα 2 αραβωνισμένοι από την αρχή είχα καλές σχέσεις με τούς δικούς της μέχρι την ημέρα που τους είπαμε ότι αποφασίσαμε να παντρευτούμε ο πατέρας της αρχίσετε να λέει αερολογίες ότι έχει έναν αδελφό ανύπαντρο και δεν μπορεί να γίνει αυτό δεν είσαστε και έτοιμοι (η ηλικίες μας ήταν εγώ 43 και 35 τότε της είπα να φύγουμε και να πάμε να μείνουμε άλλου κοντά στην δουλειά μου και επίσης επειδή δεν εργαζόταν της είχα βρει και δουλειά πάλι βρήκαμε τοίχο έχουμε σπίτι και θα πάτε άλλου ελάτε εδώ να μείνετε να κάνουμε τον γάμο και όλα περασμένα ξεχασμένα πειστικά( 1 λάθος) γιατί συμφώνησα με την γυναικά μου όταν ξανά γίνουν τα ίδια θα φύγουμε μετά από 4 χρονιά "έφυγε ο πατέρας μου και δεν έχω ούτε μάνα ούτε αδέρφια μετά από αυτό άρχισαν πάλι τα ίδια τότε τούς είπα ότι φεύγουμε ( ειρωνεία ο πληθυντικός ) εσύ φύγε εδώ είναι το σπίτι μου μου είπε μπροστά στους δικούς της καμιά αντίδραση από εκείνους. Ενώ έψαχνα για σπίτι να φύγω δεν το έδινε καμία σημασία μόλις βρήκα και έφυγα με παίρνει 10 φορές την ήμερα να μου πει ότι με αγαπάει και γυρίσω πίσω
.