Originally Posted by
Retired
Καλησπέρα σε όλους,
Ποιος θα το περίμενε πως θα ερχόταν η στιγμή που θα μοιραζόμουν και εγώ τις σκέψεις μου μαζί σας μιας και σας γνώρισα εντελώς τυχαία ένα βράδυ κάνοντας scroll.
Το όνομα μου είναι # και δουλεύω σε μεγάλο πάροχο τηλεπικοινωνιών όπου διαχειρίζομαι 100 εισερχόμενες κλήσεις καθημερινά όπως φαντάζεστε συχνά οι πελάτες εκφράζουν παράπονα είναι εκνευρισμένοι και λοιπά όπως μπορείτε να φανταστείτε. Είμαι μόλις 20 χρόνων δεν έχω προλάβει ακόμη να αποφοιτήσω από το λύκειο μιας και οι συνθήκες και οι καταστάσεις στο σπίτι μου με πίεζαν να μεγαλώσω γρήγορα και λαμβάνοντας υπόψιν πως προέρχομαι και από μια οικογένεια μεταναστών αυτό ίσως ήταν λίγο πιο δύσκολο.
Ξεκίνησα και εγώ να έχω κρίσεις πανικού με πολύ όμοια συμπτώματα όπως αναφέρουν και άλλοι χρήστες. Συγκεκριμένα ξεκίνησαν περίπου 3-4 χρόνια πριν ενώ περπατούσα και ένιωσα πως παθαίνει βλάβη ο εγκέφαλος μου και από εκείνη την μέρα και μετά νιώθω πως δεν απολαμβάνω την ζωή μου όσο θα έπρεπε.
Στους άλλους δείχνω έναν διαφορετικό εαυτό ότι είμαι "δυνατός" με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό σαν λέξη, ενώ αντιθέτως μέσα μου νιώθω τόσο αδύναμος που δεν μπορώ να φέρω την ζωή μου σε μια ισορροπία. Λόγω της δουλειάς πονάει αφόρητα ο αυχένας μου έχω αποκλείσει τους παθολογικούς λόγους διότι έχω πάει σε 4 ιατρούς, αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως να είναι ψυχοσωματικό.
Είμαι με μια κοπέλα η οποία με περνάει 6 χρόνια είμαστε μαζί περίπου 3 την αγαπάω πολύ και είναι η μόνη που της δείχνω τον πραγματικό μου εαυτό και πόσους φόβους πραγματικά έχω, πόσο ανασφαλείς νιώθω και πόσο άσχημα αισθάνομαι που δεν μπορώ να βάλω την ζωή μου σε μια σειρά, γνωρίζω ότι με αυτήν την συμπεριφορά την κουράζω πολύ, είναι σε μια ηλικία που έχει σίγουρα διαφορετικές ανάγκες και άλλες προτεραιότητες. Θέλω να εκπληρώσω τις επιθυμίες τις και να είμαι μαζί της διότι μου έχει σταθεί και μου το δείχνει πραγματικά.
Εγώ όμως από την πλευρά μου νιώθω πολύ αδύναμος στο να βάλω την ζωή μου σε μια σειρά. Παθαίνω κρίση πανικού και αποδιοργανώνομαι για 1 μήνα, κάνω αρνητικές σκέψεις δεν μπορώ να σκεφτώ θετικά μέχρι και τώρα που γράφω αυτό το κείμενο. Δεν μπορώ να ηρεμήσω νιώθω πως δεν έχω γαλήνη μέσα μου είμαι συνεχώς σε μια νευρική κατάσταση χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαι νευρικός και χειραγωγώ άλλους ανθρώπους.
Θέλω να βάλω την ζωή μου σε μια σειρά, δεν έχω την υποστήριξη των γωνιών μου, και είναι έτσι η σχέση μας που δεν υπάρχει οικειότητα στο να μεταφέρω τα προσωπικά μου θέματα.
Ελπίζω να είναι αρκετά ευανάγνωστο, περιμένω πολύ τις απόψεις και τις γνώμες σας