Μετά από ένα μισή χρόνο σχέση με φριμπακια και έχοντας μπλέξει και εγώ χώρισα και τα έκοψα όλα μαχαίρι .. ενώ δεν τα σκέφτομαι μου ήταν σχετικά εύκολο να μην ξανακάνω τα έχω μισήσει όλα και ειδικά τη κόκα.. και παρόλο που μέσα μου λέω πως γίνεται τόσο εύκολα να ξέμπλεξα πως γίνεται αυτο;! Το θέμα μ είναι ότι ενώ νιώθω δυνατή που τα καταφέρνω μόνη μου και ότι ξέμπλεξα από αυτή τη ζωή που οδηγούσε στη καταστροφή και ενιωθα ότι δεν έχει νόημα να ζω έτσι και ότι τώρα είμαι δυνατή και γεμάτη ενέργεια και δύναμη είναι μέρες που
Βλέπω εφιάλτες και πέφτω σε κατάθλιψη νιώθω χάλια και οι εφιάλτες είναι τρομακτικοί την πρώτη φορά είδα ένα αγοράκι 5 χρόνων στον ύπνο μου να κρατάει το μπουκάλι κ να κάνει και να προσπαθώ να το σώσω απ ένα
Τέρας που μας κυνηγούσε και του έλεγα του μικρού ότι θα τα καταφέρεις και εσυ να ξεφύγεις απ αυτό και του αγοράκι μ έλεγε ότι
Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει και ότι ούτε εγώ θα τα καταφέρω .. κ γενικότερα οι εφιάλτες μ έχουν σχέση με παιδάκια που Πρέπει να τα σώσω και όλο αυτό μου γαμαει το μυαλό ..βλέπει κανένας σας εφιάλτες και να έχουν σχέση με αυτά ;;; Πως μπορώ να σταματήσω να βλέπω εφιάλτες ;!!