ΠΑΡΑΝΟΙΑ .ΤΡΕΛΑ . ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΚΕΤΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.
Καλησπερα σας . Ειχα σχεση με ενα παιδι ,χωρισαμε προσφατα.Ειμασταν ολη μερα μαζι και απο τις πρωτες κιολας ημερες , αρχισαμε να μενουμε μαζι .Αυτος μου το προτεινε.Μετα την πρωτη εβδομαδα ειχε αρχισει και φεροταν επιθετικα απλωνε χερι. Χωρις εννοειται να φταιω καπου .Νευριαζε για δικους του λογους και εκανε αυτο το πραγμα.Και το δικαιολογουσε κιολας..Στις αρχες φαινοντουσαν ολα καλα και λιγο πιο νορμαλ αλλα ειχε αρχισει και εδειχνε και σημαδια ζηλιας. Απο τις πρωτες ημερες εψαχνε το κινητο μου κρυφα,τα παντα. Μου τα ειπε ολα λιγο πριν χωρισουμε.Ποτε δεν μιλησα με κανεναν οσο ειχαμε σχεση ουτε βγηκα ουτε τιποτα.Τον εβλεπα σοβαρα.Μετακομισαμε σε αλλο σπιτι αργοτερα.Εκει μετα απο καποιο διαστημα αρχισαν να γινονται σιγα σιγα τα πραγματα ολο και πιο περιεργα.Η ζηλεια του μεγαλωσε σε υπερβολικο βαθμο , ανεξηγητο.Οποτε ασχολιομουν με το κινητο οτι και να εκανα νομιζε οτι μιλαγα με αλλον αντρα.Του τα εδειχνα παντα ολα και αφου εβλεπε οτι δεν συνεβαινε τιποτα μετα απο λιγο εκανε παλι τα ιδια.Ολη την ημερα γινοταν αυτο.Και να σημειωσω οτι ειμασταν ολη μερα μαζι απτο πρωι ως το βραδυ.Δικαιωμα για να τα κανει αυτα δεν εδεινα καθολου.Ουτε κοιταζα αλλους.Μεναμε μαζι κ κοιμομασταν μαζι.Εφευγε καποιες μερες για καποιες ωρες απτο σπιτι και ημουνα μονη μ και οταν ερχοταν μου εκανε σκηνες οτι εφερνα αλλους στο σπιτι μας..Στα καλα καθουμενα.ΑΝ εβλεπε το κρεβατι αστρωτο ελεγε κατι εκανες με αλλον..Και μπορει κατι να του φαινοταν περιεργο ενω δεν ειναι και τα συνδεεε ολα με αλλους αντρες..Καποια στιγμη τον εψαχνα να ψαχνει στα σκουπιδια μηπως βρει τιποτα περιεργο παλι..Φρικαρα οταν το ειδα αυτο..Η κατασταση χειροτερεψε ειχε σηκωσει χερι και αλλες φορες μετα απο καποιο διαστημα ψιλοηρεμισε αλλα η ζηλια υπηρχε ολη την ωρα μαζι με εντονη καχυποψια για οτι κανω..Μου μιλαγε ασχημα πολλες φορες τον στηριξα σε οτι προβλημα ειχε οσο ειμασταν μαζι μαζευα καθε μερα το σπιτι του μαγειρευα και τον προσεχα.Και του εδειχνα και καθε μερα ποσο τον αγαπαω, σε αντιθεση με αυτον.Τον ειχα προειδοπιεισει να σταματησει γιατι με τρελενει μαυτα που κανει.Ηρθε η στιγμη που του ειπα χωριζουμε .Για να μην φευγω επερνε το μαχαιρι απτην κουζινα και εκανε πως πηγενε να βλαψει τον εαυτο του.Αλλες φορες οτι θα επεφτε και καλα απτο μπαλκονι αν δεν ειμασταν μαζι και αλλα τετοια.Ποτε δεν εκανε κακο στον εαυτο του.Αλλα ετσι με κραταγε.Φοβομουν γιατι νοιαζομουν και εμενα.Η ζηλια χειροτερεψε .Εκανε και χρηση ουσιων και αρχισε να τρελενεται πιο πολυ.Με ξυπνησε μια μερα κ μου λεει σηκω φυγε μιλας με αλλους.Αφου μου κραταγε τα χερια για να μου κανει ψυχολογικο πολεμο μεχρι να φυγω.Οσο ειμασταν μαζι εκλεγε με λυγμους οταν πηγαινα να φυγω και δεν μαφηνε ποτε αλλα οταν το χωρισα οριστικα δεν ασχοληθηκε καν.Μου εστελνε κατι χαζα μηνηματα και καλα τι κνις σαννα μην συμβενει τιποτα..Και οταν εβλεπε οτι δεν απανταω ελεγε παλι για γκομενους και οτι του εχω κνει μλκια..ΠΟτε δεν ειδε τιποτα ποτε δεν μιλησα με αλλον .ποτε δεν του εκανα τπτ κακο παρα μονο ειμουν εκει για αυτον σε ολα τον στηριξα και δεν τον αφησα λεπτο και μου φερθηκε με τον χειροτερο τροπο.η ΖΗΛΕΙΑ σε τετοιο βαθμο και να το πιστευει Απτην στιγμη που δεν ειχε συμβει ποτε τπτ πως εξειγειται.?Για πιο λογο εμενε αυτος ο ανθρωπος μαζι μου? Τον χωρισα καμια 40αρια φορες κ τρελενοταν και τωρα ξαφνικα εξαφανιστηκε.7 μηνες ολημερα μαζι.Ακουω τις γνωμες σασ...ευχαριστω πολυ