σημερα εγινε αντιληπτο απτην συζητηση μου με μια κοντινη φιλη πως τελειωσε η φιλια μας . η φιλη αυτη ηταν η μοναδικη που ειχα στον τοπο απο οπου καταγομαι (σπουδαζω αλλου) και κανουμε παρεα 3και βαλε χρονια . εμενα με πειραζαν πραγματα και εκεινη εδειχνε να μην δινει βαση . πηγα διακοπες φετος στο μερος που σπουδαζει γιατι εμεινε για καλοκαιρι και απτην αρχη μολις εφτανα καθυστερησα και δεν με ειχε παρει ενα τηλεφωνο , να δει αν εχω παθει κατι , αισθανθηκα απτην αρχη ξεκρεμαστη . εχει σχεση εκει και ημασταν ολοι μαζι . η σχεση της μου την ελεγε συνεχεια και εχασα την ορεξη μου . γενικα πολλα πραγματα δεν αναλυονται ευκολα σε ενα κειμενο , απλα κλασσικα , ενω θεωρω πως εχω δικιο το χανω , γιατι εν τελη 'δικαζομαι ' για την αντιδραση μου και βγαινω οτι εχω λαθος . στο μνμα της σημερα μου πε πως στις διακοπες ειδε ενα ατομο πολυ διαφορετικο , με κατεβασμενα μουτρα απτην αρχη των διακοπων και γενικα μου πε και αλλες συμπεριφορες μου, οτι πχ μια ημουν καλα μια δεν ειχα ορεξη ( που ουσιαστικα την ορεξη την εχανα για πραγματα που χε κανει και δεν τα συζητουσα εκεινη τη στιγμη που γινονταν γιατι ηξερα θα τα αφησει να πεσουν κατω) . εγω το θεμα ειναι οτι ειχα σπαστει που εδειχνε να μην δινει βαση σε αυτα που με πειραζουν . την 1η μερα μιλησαμε και της ειπα τι με ενοχλει και ολα καλα , στην συνεχεια ομως και αλλα πραγματα με πειραζαν και δν μπορουσα να τα αγνοησω . οπως το οτι μια μερα περιμενα ποσες ωρες να με παρει τηλ (κοιμομουν σπιτι της, αυτη στο σπιτι της σχεσης) που ειχε πει θα παρει σε μια ωρα για να παμε για μπανιο , και εν τελη εστειλε μετα απο 3 4 ωρες οτι εχει ξαπλωσει .. γενικα ισως οι παρεξηγησεις αυτες εδειξαν πολλα ..τι να πω... στα χαμενα ... οχι μονο περναγα καλα πριν να γινουν τετοιες παρεξηγησεις αλλα επειδη οταν περναω πολυ καλα με ενα ατομο μετα δεν επιζητω απλη επικοινωνια με αλλους , ηταν και η μονη μου φιλη .. εκεινη μου πε πως πολλα πραγματα που βλεπει τωρα τελευταια σε εμενα δεν την καλυπτουν .. μεσα στην στεναχωρια μου σκεφτομαι πως αν στην πρωτη αλλαγη 2 ατομων δεν τα βρισκουν με συζητηση τοτε μελλοντικα παλι θα γινοταν το ιδιο , οποτε ειναι καμμενο χαρτι .. να πω οτι γενικα τοσο καιρο που καναμε παρεα εγω ημουν λιγο στα χαμενα και τωρα που ακολουθω συμβουλευτικη διαδικασια τωρα ειναι που δεν θελω να αφηνω πραγματα να πεφτουν κατω και που γενικα βλεπω πραμγατα που δεν εβλεπα στις σχεσεις μου . πλεον ξερω οτι απο εκει που ειχα ατομο να με υπολογιζει σε διακοπες και που θεωρω σταθερο δεν θα το εχω .. και γενικα η ζωη στο μερος που καταγομαι δεν μαρεσει αλλα παντα βρισκαμε πραγματα να κανουμε για να περναω καλα οταν γυρναω. αλλη μια σταθερα χαθηκε στην ζωη μου αλλα αν δεν σταθω στον χαμο , στεκομαι στο γεγονος οτι εχω κανει λαθη και εγω και οτι ειναι απογοητευτικο να βλεπεις οτι κανεις λαθη στον βαθμο στον οποιο οι αλλοι δεν θελουν να συνεχισετε την παρεα..