Η ιστορία μου με εναν παρανοϊκό ζηλιαρη.
Πριν αρκετα χρόνια και όντας πιτσιρικα, τα εμπλεξα μεσω κοινής παρέας με εναν τυπο. Ο τυπάς λοιπον στην αρχή το επαιζε πολυ άνετος, οτι θελει η κοπελα του να ντύνεται σεξυ, να βγαίνει για ποτα μόνη της κλπ. Και ολα καλα μεχρι εδω. Στη πορεία και χωρίς να του εχω δωσει δικαίωμα ειχε κατι εξάρσεις ζήλιας που νομιζα οτι τα ελεγε για πλακα και δε θα τα αναφέρω γιατί ειναι πολλα. Εγώ σαν άνθρωπος ειμαι σε αρκετα κλειστο κυκλο. Ειχα τοτε μονο τον κολλητο μου ο οποίος ειναι ομοφυλόφιλος και μια κολλητη. Ξεχασα να πω οτι μεναμε απο την αρχη μαζι, είμασταν στην ιδια περιοχή έτσι και αλλιώς. Να σημειώσω οτι ειχε γνωρίσει τον κολλητο μου και δεν ειχε κανενα θεμα μιας που ο άνθρωπος δεν έλκεται από γυναίκες οποτε δεν ένιωθε να κινδυνεύει. Λιγες μερες πριν τον καυγα ειχα λεκτική βια, στην οποία απαντούσα και εγώ αναλογα καθως δεν ανεχομαι να με προσβάλει κανεις.. Ειπα να δώσω ευκαιρία γιατί είχαμε πολυ μεγαλο οικονομικό θέμα και ήταν τα νευρα μας τεντωμένα. Ενα βράδυ που γυριζα απο τον κολλητο μου και πήγα στο σπίτι μας (ηταν να σημειώσω δικό μου σπιτι) ξεκίνησε να λεει οτι εχω γκομενο (πράγμα που δεν ισχυε φυσικά) προλαβα μόνο να του πω οτι δεν παει καλα καθώς με χτυπησε με κατι στο κεφαλι και εμεινα αναίσθητη. Ξυπνησα με τον άρρωστο αυτό άνθρωπο να ειναι απο πανω μου και να με βαράει με λυσσα, και εκει σκέφτηκα οτι παίζει να με αποτελειώσει. Αφου με εκανε αγνώριστη κυριολεκτικά και έφυγε απο πανω μου ξεκίνησε να με βριζει και εγώ δε μπορούσα να δω καθώς τα αιματα απο το κεφαλι που μου ειχε ανοίξει ειχαν σκεπασει τα μάτια μου. Με απόλυτη ψύχραιμα πηγα στο μπανιο να πλυθω για να καταλάβω και που ακριβώς ειχα χτυπήσει. Αυτός οταν ειδε τη ζημιά που μου ειχε προκαλέσει είπε επι λέξη, και θα το θυμάμαι για οσο ζω'' μωρη ******* ια παω και φυλακή για σενα'' εγω φοβούμενη οτι θα με αποτελειώσει, και οντας τελείως ψύχραιμη εκανα οτι λιποθυμω μπας και με αφήσει και όντως έπιασε. Με τα χιλια ζορια με πήγε με το αμάξι μου στο νοσοκομείο καθοτι ήθελα ραμματα και οταν βγήκα έξω μου εκανε ξανά σκηνή οτι δηθεν γελουσα με τον γιατρο. Εκείνο το βράδυ αναγκαστικα να μείνω σπίτι μαζι του (δεν εκλεισα ματι εννοείται) γιατί ήταν αργα και δεν ειχα που αλλού να παω. Ολο το βραδυ σκεφτόμουν να αρπαξω ενα μαχαίρι και να τον κανω φέτες αλλα σκεφτόμουν οτι θα παω φυλακή. Οντας μικρη δεν ήξερα απο νόμους, αλλιώς δεν υπηρχε περίπτωση να ζει τωρα αυτό το τέρας. Με το που ξημέρωσε μαζεψα οτι μπορουσα να μαζέψω αππ πράγματα και εφυγα απο το ιδιο μου το σπίτι.. Εχουν περάσει τοσα χρονια και ακομα μετανιώνω που δεν τον εσφαξα.