Originally Posted by
Macgyver
Aυτο το λατινιανικο ,
ρητο , για οσους δεν το ξερουν , σημαινει αδραξε /αρπαξε την μερα ( μαλλον του Κικερωνα ηταν ) ......μα εγω ηρθα να το διαφευσω , διοτι πως ναρπαξεις την καθε μερα , απο την στιγμη που σε κατακλυζουν προβληματα , εχεις τα ψυχολογικα σου σου , εχεις , εχεις , εχεις , ενα σωρο πραματα , να ταχεις καλα με τους συγγενεις , για μην βαλουμε το βιοποριστικο καθημερινο ..............ποια μερα λοιποον ναρπαξεις και να κανεις πραματα ? ειναι ουτοπικο αυτο ....και ιδαιτερως αισιοδοξος , αν και αισιοδοξος σαν χαρακτηρας , και θετικος , δεν μπορω να το ακολουθησω .....κοιτας να επιβιωσεις .....με ολες τις πλευρες ......
το απορριπτω .......
εχω χασει ανω των 10-15 χρ. με την κτθλψη , ποια μερα να αδραξω ?
οχι οτι παραπονιεμεμαι , αλλα δεν μπορω να δεχτω αυτο το ρητο .......ακομη κι ο πατερας μου , αυτοδημιουργητος ανθρωπος , το πιστευει , κι ας κανει οτι δεν το πιστευει ....
και θα κολωβαρεσεις , και θα χασομερησεις , και θα αραξεις , και , και και , ολα τα ανθρωπινα χαρακτηριστικα .....αν ησουνα το T-1000 , το ρομποτ του exterminαtor , εκει παω πασο !!!!!!αφωσιωμενο μεχρι θανατου στην αποστολη του , μονον ετσι θα παραματοποιησεις το carpe diem , εγω δεν μπορω , εσεις μπορειτε ?