Καφές ο μεγαλύτερος εχθρός μου
27 ετών, πήγα σήμερα στο ρεπό μου στο κλασσικό beach bar με τις φίλες μου, παράγγειλα τον γνωστό σε όλους πλέον ντεκαφεινε μου, απολάμβανα τον ήλιο κ όλα καλα... έλα μου όμως που ο σερβιτόρος μου έφερε κανονικο καφέ κι όχι ντεκαφ, κι αν διάβασα καλα με βάση τα σύμπτωματα μου, έχω δυσανεξία στη καφεΐνη. Μετά από 1 ώρα κ κάτι που τον είχα πιει, ένιωσα πόνο στο στομάχι κ τρέμουλο, ένιωθα δηλαδή όπως νιώθει κάποιος όταν πεινάει φρικτά κ έχει να φάει ώρες. Μετά άρχισαν οι ναυτιες, διαρροιες, ατονία απαλευτη, μαζί με το τρέμουλο σε χέρια πόδια κ λίγο κεφάλι. Γυρίζοντας σπίτι σε άθλια κατάσταση κ ενώ πλέον ήμουν σίγουρη ότι φταίει η καφεΐνη (ρώτησα αν ο καφές μ ήταν ντεκαφ κ πήρα αρνητική απαντηση) ξαπλώνω, κ αρχίζουν οι...αρρυθμιες; ταχυπαλμιες; τέλος παντων είχα αίσθημα πολύ δυνατών κ έντονων παλμών, οι οποίοι δεν σταματουσαν φυσικά κ νόμιζα ότι επαθα καρδιακό κ θα μείνω στον τόπο, κ κατέληξα με μια ωραιότατη κρισαρα πανικού μετά από 6-7 μήνες που νόμιζα πως είχα ξεμπερδέψει. Τώρα έχουν περάσει γύρω στις 8 ώρες απ την κρίση, κ νιώθω ευαισθησία στο στήθος κ φόβο για την καρδιά μ όπως κ τότε... Υπάρχει κάποιος άλλος που να το έχει βιώσει αυτό λόγο του καφέ ή ειμαι ένα πάρτυ μόνη μ;;;