Originally Posted by
Foteini21
Καλησπέρα συμφορουμίτες! Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ και συγγνώμη για το σεντόνι που θα ακολουθήσει. Είμαι 21 ετών και δεν ξέρω τι είμαι ή καλύτερα έχω καταλάβει, αλλά δεν είμαι σίγουρη.
Από τα 13 μου περίπου, κοίταζα ερωτικά και τα δύο φύλα. Όταν το αποκάλυψα στην αδερφή μου όταν έγινα 16, μου είπε ότι επηρεάζομαι από τις σειρές που βλέπω και ότι έχω απογοητευτεί από τη συμπεριφορά των αγοριών. Έχω κάνει σεξ με αγόρι και γενικά είχα πολλές ευκαιρίες να κάνω κάτι με αγόρια, αλλά πάντα κάπου κολλούσα, γιατί ένιωθα ότι δεν έχω ξεκαθαρίσει τι είμαι. Γενικά, θέλω να κάνω σχέση στη ζωή μου και είμαι άνθρωπος που ανταποκρίνομαι στο φλερτ αν ο άλλος μου έχει κάνει το κλικ. Με το κλικ, εννοώ τον τρόπο σκέψης, τη συμπεριφορά του, τον χαρακτήρα του, αλλά και την εξωτερική εμφάνιση. Μέχρι στιγμής μου έχουν συμβεί τρία κλικ, από τα οποία τα δύο ήταν με αγόρια.
Όταν μου έκανε αυτό το κλικ μια κοπέλα, ήθελα να προχωρήσω μαζί της. Ακόμα θυμάμαι όλο το κυνήγι που υπήρχε και από τις δυο πλευρές, το φλερτ, οι κλεφτές ματιές. Μια φορά, με είχε αγκαλιάσει και ένιωθα σαν να είχα πεταλούδες στο στομάχι και όποτε την έβλεπα, χαμογελούσα. Το θέμα τότε ήταν ότι οι γονείς μου κατάλαβαν ότι εκείνη ένιωθε πράγματα για μένα και μου έβαζαν λόγια για να απομακρυνθώ χωρίς να έχουν καταλάβει και τη δική μου πλευρά. Θυμάμαι που η μητέρα μου έκλαιγε και έλεγε ότι θα με κάνει λεσβία και τέτοια. Γενικά, στην οικογένεια μου, είναι ομοφοβικοί. Όμως, κάποιες φορές φαντασιώνομαι πώς θα ήταν να ήμουν αγόρι και να κάνω πράγματα με κοπέλες, γιατί έτσι θα ήταν πιο εύκολο (δεν μιλάω για αλλαγή φύλου).
Μετά από αυτό το γεγονός, έχω μείνει μόνη μου, γιατί σκέφτομαι ποια είναι η σεξουαλική μου ταυτότητα. Βλέπω τώρα το καλοκαίρι να περνάνε ζευγάρια, ομοφυλόφιλα και ετερόφυλα, και τους ζηλεύω με την καλή έννοια, γιατί θέλω να νιώσω και εγώ αυτή την ευτυχία. Όμως, δεν μπορώ να κρύβομαι άλλο και να μην είμαι ευτυχισμένη, γιατί με τον τρόπο που ζω τώρα κρύβω την δική μου αλήθεια, το ποια πραγματικά είμαι και δεν μπορώ να ανακαλύψω τι είμαι. Σας παρακαλώ πολύ, βοηθήστε με!