Originally Posted by
Mara.Z
Σου στελνω την αγαπη μου και μια ευχή για δυναμη, ελπιδα και κουραγιο!!
Ναιιιιιιιιιιι μοιραζομουν τα παντα μαζι του!! επειδη είχα μι εξαιρετικα δυσκολη σχεση με τη μανα μου, η οποια τελικα ειχε επηρεασει και τη σχεση με το μπαμπα μου, οταν εφυγε η μαμα, πλησιασαμε πιο πολυ συναισθηματικα, με βοηθησε/υποστηριξε/συμβουλεψε παρα παρα πολύ, σε σημείο να θαυμαζω το απιστευτα κρυσταλλινο μυαλο του ενω εγω τοτε αρχιζα να υποφερω απο ελλειψη συγκεντρωσης λογω μιας τρανταχτης αποτυχιας στα ερωτικα...
Πιστευε σε μενα παρα πολυ!! ειχε επενδυσει τα παντα σε μενα!! ημουν ο ηλιος του!! και νιωθω ωρες ωρες οτι εφυγε απο τη ζωη, ακριβως για να μην μου ειναι βαρος καθως θα εφευγα στο εξωτερικο, να μην τον εχω εγνοια....
Οχι δεν υπαρχει αλλος τοσο κοντινος, με τοσο γνησια αισθηματα, να με νιωθει/καταλαβαινει/στηριζει απολυτα....
φιλιες, παρεες, γνωριμιες, φλυαριες, λογια ασκοπα , μπολικα!!!
οι φιλοι-ες εχουν κι αυτοι τα θεματα τους, ο μπαμπας μου επειδη κοντευε τα 90 ειχε μια σοφια ζωης, δεν περιμενε να πετυχει κατι, οποτε ολα τα εβλεπε απο την αποσταση και με το χιουμορ που σου δινει η ωριμοτητα. Αυτο μου λειπει....
Και μη μου πειτε να θυμαμαι οσα μου ελεγε, τα θυμαμαι, προσπαθω να τα εφαρμοζω (πχ μου ελεγε επειδη πολλες φορες γκρινιαζα για το γυμναστηριο...αν ειναι να το κανεις, να το κανεις με χαρα, αλλιως μην το κανεις!) αλλα κατι μεσα μου κλωτσαει...:( :(