Πρωτη φορα γραφω ηθελα να ρωτησω εχετε εμπειριες που ν αισθανεστε οτι μιλνε για σας σε τηλεοραση η ραδιοφωνο;αν ναι ποιες ειναι;ακουγατε το ονομα σας η καταστασεις που περιεγραφαν τι κανατε μες στην μερα;
Printable View
Πρωτη φορα γραφω ηθελα να ρωτησω εχετε εμπειριες που ν αισθανεστε οτι μιλνε για σας σε τηλεοραση η ραδιοφωνο;αν ναι ποιες ειναι;ακουγατε το ονομα σας η καταστασεις που περιεγραφαν τι κανατε μες στην μερα;
Οχι κι ουτε θελω .......στο Ελληνικο μπουρδελο .....
Κανεις δεν θελει μια ερωτηση εκανα
γεια σου snowball
εχεις διαγνωστεί με κάτι;
Αυτο που περιγράφεις ακουγεται σαν συμπτωμα καποιου επεισοδίου. Υπαρχουν πολλά παιδιά εδώ που έχουν περάσει ανάλογα, νομίζω θα σου απαντήσουν μόλις το δουν.
Φαντάζομαι έχεις μιλήσει στον γιατρό σου για αυτό το θέμα, είσαι σε φαρμακευτική αγωγή;
Αυτη η κοπελα ηταν αγγλιδα τουριστρια και επαθε επεισοδιο στις διακοπες εγω ημουν εκει απο κριση ανχους στην δουλεια μου
το ειχα στο ψυχωτικο επισοδειο
τι να νιωθω ενα μπουρδελο ηταν το μυαλο μου, ειναι και αυτο ενα συμπτωμα στο ψυχωτικο επισοδειο
Το είχα και εγώ ότι δηλαδή οι παρουσιαστές απευθύνονται σε μένα... κλασικό σύμπτωμα ψύχωσης...
Παύλο πώς είσαι εσύ όλα οκ;
Με την διατροφή πώς τα πας;
καλησπερα
το ειχα παθει αυτο με την τηλεοραση.ημουν στη 2η νοσηλεια μου.θυμαμαι οταν τρωγαμε βαζανε τηλεοραση και εγω την εκλεινα
για ολα αυτα φταιει ο τροπος που μαγαλωσαν οι ανθρωποι οταν σχεδον ολα τους εμαθαν οτι να αυτοπροβαλεσαι ειναι κακο