-
το παραμυθι της ευτυχιας
το μεγαλυτερο παραμυθι που μπορει να ακουσει καπιος σε αυτη τη ζωη ειναι οτι μπορει σε αυτη να ειναι ευτυχισμενος αφου το βασικο χαρακτηριστικο της ειναι οτι τιποτα δεν ειναι οπως ακριβως το θες αλλα εισαι υποχρεωμενος καθε φορα που επιθυμεις κατι να ανεβεις ενα γολγοθα για να το αποκτησεις με αποτελεσμα οι ανθρωποι που τελικα τα βγαζουν περα ειναι αυτοι που σκεφτονται το καθηκον ξεχνοντας τα υπολυπα
ας σταματησουμε να ζουμε με αυταπατες ψευδαισθησεις και ψεματα αφου ειναι εμφανες οτι η ζωη αυτη προωθει οτιδηποτε κακο και πονηρο και οπιοσδηποτε αισθανετε χαρα αυτο ειναι μια ψευδαισθηση ψευτικης ηδονης
ισως μου πειτε και τωρα τι προτεινεις να κατανοησουμε για πιο λογο βρισκομαστε στη γη και αυτο ειναι μια δοκιμασια για να διαπιστωθει τι θα υπερισχυσει μεσα μας πχ οπως οι πρωτοπλαστοι εφαγαν το μηλο του καλου και του κακου εμεις εδω υπαρχουμε για να δουμε τι θα μας κυριευσει το καλο η το κακο και αυτο ειναι ο μονος σοβαρος λογος που υπαρχουμε εδω
-
Ama ταχεις καλα με τον εαυτο σου , αυτο ειναι ευτυχια , και δεν θα πεις ποτε ΄ειμαι ευτυχισμενος ' . ουτε η ' ευτυχια ' αν την ψυχανεμιστης θα σου δωσει απαντηση ( ειμαι η δεν ειμαι ? ).......να μην κολλας σε αντιξοοτητες , ειναι μες την ζωη ......και μην συγκρινεις τον εαυτο σου με αλλους ..........
γεια σου βρε Αλεκο ....