Αγχώδης διαταραχη προβλήματα αϋπνίας
Καλησπέρα . Είμαι 23 χρόνων πριν 3 χρόνια έπαθα κρίση πανικου τρεις φορές . Από τότε ξεκίνησε η ιστορία μου με τον ψυχίατρο . Πήγαινα έπαιρνα αγωγή η οποία όλο
Και αυξανόταν . Έμεινα εγκυος . Τα σταμάτησα όλα μαχαίρι . Υποτροπιάσα σοβαρά αλλά δεν είχα καμία επιλογή. Θηλαζα ένα μήνα και Έπειτα ξεκίνησα πάλι τα φάρμακα . Έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα με την έλευση του ύπνου . Μπορεί όλη μέρα να είμαι κομμάτια η αντιθέτως άλλες μέρες με πολύ ενέργεια όμως όταν θα πέσω στο κρεβάτι αγχώνομαι με πιάνει ταχυκαρδία νομίζω ότι δεν θα ξανά δουλέψω ποτε στη ζωή μου ότι δεν θα κοιμηθώ ξανά όπως οι φυσιολογικοί άνθρωποι μετράω τις ώρες τις υπολογίζω να δω αν αρκούν για τον ύπνο την ώρα που θα έρθει και δημιουργείται μια σειρά από σκεψεις . Αποτέλεσμα δεν μπορώ να κοιμηθώ φυσιολογικά χωρίς φάρμακα . Έχω κάνει αγωγή και με stilnox,clonotril,lexotanil,seroquel,jadix,mirtaza pine. Έβαλα κιλα με ακατάσχετη όρεξη με το seroquel. Άρχισε να με πιάνει καταθλιψη από την αλλαγή του σώματος και να έχω ένα άγχος παραπάνω τα βραδια . Τώρα πίνω μόνο lexotanil αλλά στο Αιγινήτειο πρόσφατα μου είπαν ότι έχω εθιστεί και να διακόψω σταδιακά προσθέτοντας mirtapin σιρόπι 3mg. Με διαβεβαιώσαν ότι δεν θα πάρω κιλα σε αυτήν την ποσότητα . Εγώ φοβάμαι παρά πολύ να βάλω πάλι βάρος . Έχω χάσει κάποια κιλα με πολύ προσπάθεια. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να τα ξανάβαλω. Ένας άλλος γιατρός μπυ είπε ότι η συγκεκριμένη δραστική βάζει βάρος και μου είπε καλύτερα να πίνω συνδυαστικά pralopam και siranalen. Σας παρακαλώ πείτε μου όσοι γνωρίζεται τι συμβαίνει με τα κιλα με τα φάρμακα αυτά ; Με την μιρταζαπινη παντού ειδα ότι βάζεις βάρος . Τι συμβαίνει όμως με τα αλλά δυο ; Οι δραστικές είναι citalopram και pregabalin. Βοηθήστε με παρακαλώ πολύ . Θα ήθελα να ξεπεράσω το πρόβλημα του ύπνου χωρίς να βάλω κι αλλά κιλα να αλλάξω πάλι και να θλίβομαι και Γι αυτο . Προσπαθω να ανακαμψω και σωματικά και ψυχικά όμως οι ψυχίατροι δεν με έχουν βοηθήσει ως τώρα . Δεν μπορώ δυστυχώς να μείνω με lexotanil άλλο πια . Δεν με πιάνουν . Τα πίνω πολύ καιρό .