Ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη ομοφυλοφιλια
Καλησπερα σε ολους...
Ειμαι 19 χρονων φοιτητης και τους τελευταιους μηνες μου εχει δημιουργηθει το ερωτημα ''Μηπως ειμαι γκευ???...
Να πω πως ποτε ξανα δεν μου ηρθε στο μυαλο αυτη η ιδεα...παντα μου αρεσαν τα κοριτσια...
Πιστευω πως ολα ξεκινησαν οταν ημουν στην σχολη και ενας γκευ με κοιτουσε σχεδον συνεχεια...αγχωθηκα και αρχισα να ψαχνω στο ιντερνετ για gay ανδρες που φλερταρουν straight (ναι ξερω οτι να ναι), ωσπου απο το πολυ ψαξιμο βρηκα το ''gaydar'' οπου δηλαδη αναγνωριζουν πιος ειναι gay...
Aρχισα να αγχωνομαι υπερβολικα, κοιτουσα την εμφανιση μου μηπως ντυνομαι σαν gay, αρχισα να σκεφτομαι μηπως η συμπεριφορα μου ειναι θυληπρεπεις...
Απο τοτε δημιουργηθηκαν στο μυαλο μου εικονες ακαταλληλες με το gay παιδι, αλλα μονο ενοχληση μου προκαλεσαν και τιποτα ωραιο...
Δεν τελειωσε ομως εκει...ξεκινησα να τεσταρω τον εαυτο μου, κοιτουσα ανδρες να δω αν μου αρεσουν, μεχρι και gay πορνο ειδα πρωτη φορα, αλλα ΤΙΠΟΤΑ...επιπλεον εκει που περπατουσα στο δρομο εξεταζα τον εαυτο μου να δω αν περπαταω σαν gay, ή αν οι κινησεις μου ειναι σαν gay...
Ομως δεν τελειωνει εκει...μεσα σε ολο το αγχος μου ηρθαν εικονες απο το παρελθον οπου σαν παιδι μερικες φορες δε μ αρεσε να παιζω μπαλα με τα αγορια και πηγαινα και επαιζα με τα κοριτσια...Και ετσι τα ερωτηματα στο μυαλο μου δεν τελειωναν και το αγχος μου ηταν ασταματητο...
Μερικες φορες σκεφτομαι μηπως ειμαι απλα γκευ και φοβαμαι να το παραδεχτω...αλλα μεσα μου ξερω καταβαθος πως δεν ειμαι...φανταζομαι αλλιως την ζωη μου...
Ολο αυτο που βιωνω δεν ειναι ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη?...ειναι πραγματικα πολυ κουραστικο, θελω να τελειωσει...ολα ειναι στο μυαλο μου πιστεω...