Originally Posted by
fuego21
elisabet δυστυχως δε με πολυενδιαφερει το αντικειμενο σπουδων μου οποτε μου ειναι αδυνατο να πηγαινω στη σχολη μονο και μονο για το λογο που αναφερεις γιατι εκτος των αλλων δεν ειμαι καθολου μουνοδουλος,ξερω ατομα ομως που ερχονται στη σχολη για αυτο το λογο αποκλειστικα και πραγματικα τα λυπαμαι.(ειναι και κοτζαμ γαιδουρια τι να πεις).Στο θεμα με τη φοιτητικη ζωη εχεις δικιο εν μερει,γιατι στη πλειοψηφια των φοιτητων τα βιοποριστικα εξοδα δεν υπαρχουν γιατι τα καλυπτουν συνηθως οι γονεις,αλλα ομως στη δικη μου οπτικη για να νοιωσει καποιος φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο,και γω δυστυχως συγκατοικω με συγγενικα προσωπα,ετσι λοιπον σκεφτομαι να ψαχτω για καμια δουλεια και να μεινω καπου μονος μου,γιατι νοιωθω οτι πνιγομαι με την ολη κατασταση.Πραγματικα εχεις δικιο και στο θεμα της αγορας εργασιας,ποσο τυποποιημενος-συμβατικος τροπος ζωης θεε μου απο τη πλειοψηφια των ανθρωπων,δηλαδη το οτι μεγαλωνουν πρεπει να τους κανει να μπαινουν σε ενα συγκεκριμενο τρυπακι και να εχουν ενα συγκεκριμενο τροπο ζωης που τους εμποδιζει να κανουν συνεχεια γνωριμιες?Βλεπω το μελλον ακομα πιο μαυρο,δεν υπαρχει ελπιδα.