Δεν ξέρω τι μου γίνεται...
Γεια σας.
Δεν ξέρω αν κάνω σωστά που γράφω σε αυτό το κομμάτι του φόρουμ αλλά δεν ξέρω που συγκεκριμένα να γράψω..
Είμαι 30 χρόνων και μένω σε μία μικρή πόλη της περιφέρειας. Μένω μόνος εδώ και 6 χρόνια, οι δικοί μου μένουν στο χωριό.
Αισθάνομαι ότι ολο με το καιρό βουλιάζω....Ξυπναω το πρωι με το ζόρι, πάω στη δουλειά , παω σπιτι ,κανω βόλτες αλλά το μυαλό μου είναι σαν καζανι που βραζει όλη μέρα...
Δεν με ικανοποιεί τίποτα πλέον...οι φίλοι μου είναι βάρος....δεν μπορώ να τους βλέπω να ειναι χαρούμενοι να προχωράνε στη ζωη τους και γω να ειμαι ανενεργός....Δεν αντέχω άλλο να προσπαθουν να με βοηθήσουν και γω να αντιστέκομαι.Να του λέω συνέχεια είμαι οκ...
Θέλω τόσο μέσα μου να φωναξω να μιλήσω ελευθερα για αυτα που νιώθω αλλά δε μπορώ...ΦΟΒΑΜΑΙ.
Μεσα στο κόσμο μόνος....και οσο προχωράει ο καιρός τόσο να με πλακώνει στη καρδια καθε μερα ολο περισσοτερο το άγχος...Τι θα γινεις, που θα πας έτσι;;; Θα βρεις καμια κοπέλα;;;Που θα τη βρεις ετσι χαλια που εισαι;
Πόσες προσπαθειες καθε μερα...με διαιτες και γυμναστηρια και τρεξιματα για να χασω βαρος, με συζητησεις και διαβασματα που στην αρχη φέρνουν μια παριγοριά στο μυαλο αλλα μετα αμεσως βουλιαζει ακομα περισσοτερο....
Το ξέρω,τόση ώρα που τα διαβαζετε αυτα θα λετε τι χαμενος ειναι αυτός.....
Ξέρετε τι οδηνηρο είναι να βλεπεις τους γνωστούς και φιλους να ειναι μια χαρα και να προοδευουν και εγω να βουλιαζω....
Πραγματικα όμως δε ξερω γιατί βουλιάζω.....εκεί ειναι το θεμα....
Θελω τοσο να μιλησω για αυτα αλλα όταν παω να ξεστομησω μια λεξη με πιανει ταχυκαρδία και μια αγχώνη μπένει στο λαιμό μου....
Να θέλω τοσο να ζητησω βοήθεια αλλά να μη μπορώ...Να αισθανομαι τοσο ντροπή γι αυτα που εχω μεσα μου που λέω όλο αστα.....και να παρατηρω να βλέματα και τις κουβεντούλες των άλλων να μου λενε , αχ κακομοίρη και ποτε θα εκραγείς.....
Συγγνώμη που σας τα λεω έτσι χυμα, αλλά έτσι μου βγήκαν τώρα.......