τι κρυβετε πισω απο τη σεξουαλικη ελξη και τον ιδανικο συντροφο?
προσεχοντας επι πολυ καιρο τις επιλογες που κανουν οι ανθρωποι οταν ψαχνουν το ταιρι τους εχω καταληξει σε μερικα αρκετα ενδιαφεροντα συμπερασματα και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ελαχιστοι εχουν συνηδητοποιησει τι ειναι αυτο που πραγματικα τους ελκει και τους δημιουργει την επιθυμια να κανουν σεξ
καταρχην εχετε προσεξει αυτη τη φραση ΕΡΩΤΑΣ Η ΠΟΛΕΜΟΣ εχει αναρωτηθει κανενας τι σχεση εχουν αυτες οι δυο λεξεις μεταξυ τους?
λοιπον το συνειδητοποιει καπιος η οχι η πραγματικη ερωτικη ελξη επερχετε οταν καπιος εξαπατηθει σε τετοιο σημειο που τιποτε σχεδον απο οσα βλεπει στον αλλο δεν ειναι αληθεια οταν το παραμυθι φτασει στο 100% τοτε δημιουργει στον αλλο μια ακαταμαχητη ερωτηκη ελξη να ανακαλυψει καπιο απορθητο καστρο που πριν δε γνωριζε υπνωτισμενος σχεδον απ τη ψευδαισθηση που του δημιουργηθηκε και οταν η επαφη του με τη πραγματικοτητα εχει εξαφανιστει παντελως
μαλιστα οταν αρχιζει να συνειδητοποιει το μεγεθος της εξαπατησης του εκει αρχιζει να κολαει η φραση ΕΡΩΤΑΣ Η ΠΟΛΕΜΟΣ αφου η το καταλαβαινει η δε το καταλαβαινει μεσα απο το σεξ υποσεινηδητα πολεμα τον συντροφο του οσπου τελικα επερχετε ενας συμβολικος "θανατος" που το αποκαλει κορυφωση η κορυφωση δεν ειναι τιποτα παραπανω απο το νομο της ζουγκλας σε πληρη εφαρμογη αφου οπως το ενα ζωο τρωει το αλλο με τον ιδιο ακριβως τροπο συμβολικα παντα η ηδονη που αντλειται απο αυτη τη κατασταση δεν ειναι τιποτα παραπανω απο τη φραση ξυπνας μεσα μου το ζωο
αρα ειναι εμφανες οτι η πραγματικη ερωτικη σχεση ειναι ενα συγκεκαλημενο μισος που απο αυτο αντλει κανεις ηδονη με σκοπο να συνεχιστει το ειδος κατακερματιζοντας ετσι τον εαυτο του οπως ακριβως το φιδι που τρωει την ουρα του
αρα το συμπερασμα ειναι οτι αν σε μια εποχη σπασει αυτος ο κυκλος του κατακερματισμου η θα οδηγειθει καπιος ετσι στο ολα η στο τιποτα