δν βγαινω λλογω ιψδ δν μπορω να μαι οε υατος μ δν βρισκω παρεςς οπως παλια γτ δν θελω κατι μ σκαλωνει εμ την ιψδ δν μπορω να χαρω τιποτα. το μονο π ηθελα ηταν να πηγαινβ σχολη να τελειωσω ειμαι 27κ ακομα ειμαι στο πρωτο ετος ενταξει ειχα αλλαξει καποιες σχολες κε χασα χρονια αλλα εδω κ 3χρονια π μπηκα στη σωστη σχολη δν παταω. λογω ιψδ. κ αμα δν παω σχολη δν μπορω να κανω τιποτα αλλο ουτε να βγω ουτε να χαρω τιπορα κ οι ιδεοληψιες αυξανοντια δεν αντεχω αλλο το θεμα μ ειναι πολυ περιπλοκο γτ σε μενα ολα αυτα γτ;; ελεγα οταν ημουν μικρη δν θα πω ποτε γτ σε μενα γτ το χω κ απο τα 7 μου αλλα κουραστηκα εγινε ανυποφορο θελω να ξαναδωσω πανελληνιες για να ξεμπλοκαρω εκει μ χει κολλησει η ιδεοληψια ενα χρονο προετοιμαστηκα αλλα δν ειχα διαβασει εκθεση κ τελευταια στιγμη ενιωσα ανασφαλης κ δν πηγα γτ νομιζα ηταν πιο λιγη η υλη. και θα την πορλαβαινα. κ οι ιδεοληψιες μ θελουν να τα κανω ολα χειροτερα για να τιμωρηιω οποτε αφησα μονο μια μερα για εκθεση λογω ιδψ κ τωρα θελω να ξαναδωσω. κ γ ενα χρονο παλι κλεισμενη μεσα. χωρις να μαι ο ευατος μ δν αντεχω αλλο ειμαι 7χρονοα σε αυτη την κατασταση. ΒΟΗΘΕΙΑ!ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΤΟΣΟΟΟΟ