έντονος φόβος με περίεργα συμτώματα.....
της τελευταίες μέρες νιώθω πολύ περίεργα..... βασικά εδώ και 1 μηνα μπορεί και λίγο παραπάνω ούτε καν θυμάμαι νιώθω αδυναμία στο δεξί χέρι και πόδι.... ξαφνικά όπως κοιμόμουνα ένιωσα ότι έπαθα εγκεφαλικό... δεν μπορούσα να κουνηθώ ούτε να ανοίξω τα ματια μου τίποτα..... είχε παγώσει εντελώς.. δεν μπορώ να το εξηγήσω... να πω εδώ ότι μου έχει γίνει φόβος ότι θα πάθω εγκεφαλικό και το μονο που σκέφτομαι κάθε μέρα είναι αυτό....... βρίσκομαι σε μια κατάσταση καθημερινού φόβου... αισθάνομαι την αφή διαφορετική... σαν να είναι ξενο το χέρι μου... μια τρομερή ενόχληση..... δεν μπορώ να το εξηγήσω... και αισθάνομαι κάπως περίεργα στο κεφάλι μου μια ζαλάδα και σα να πάω να πάθω εγκεφαλικό... δεν εξηγείται αυτό... πολλές φορες επίσης παρατηρώ δυσκολία στο να μιλήσω.... νιώθω και ένα περίεργο σφίξιμο στο σαγόνι... γενικά είναι τόσο περίπλοκο αυτό που με τρομάζει παρα πολύ...... επίσης περνώ τώρα εδώ και 15 μέρες θυροξίνη γιατί έχω υψηλό tsh κάπου στο 7 κάτι... έχω διαγνωστεί με υποθυροιδισμο... γενικα σημερα ελεγα να παω νοσοκομειο.... ενιωθα πραγματικα χαλια.... δεν ξερω εχω πολυ ανχος αυτο ειναι το σιγουρο... αλλα αυτα που νιοθω με εχουνε φρικαρει.... :(