Παιδια παιρνω 200μγ σεροκουελ μειωνω το αναφρανιλ στα 150 και το ζολοφτ απο 50σε μια βδομάδα το έκανα 100 δεν εχω δυναμη ν κουνησω τα χερια μου μπορει να ναι απο το ζολοφτ;;
Printable View
Παιδια παιρνω 200μγ σεροκουελ μειωνω το αναφρανιλ στα 150 και το ζολοφτ απο 50σε μια βδομάδα το έκανα 100 δεν εχω δυναμη ν κουνησω τα χερια μου μπορει να ναι απο το ζολοφτ;;
Οχι , εγω δεν θα το απεδιδα εκει , δεν εινι ικανο ενα τετοιο φαρμακο να σε κανει ετσι , το αγχος σοτ ειναι , κατ εμε ......ασε που στην αρχη τα αντικ/κα εχουν παραδοξες παρενεργειες ......μη ανησυχεις καθολου ......αμα συνεχισει στον μηνα , τοτε ανησυχησε .....αλλαξε φαρμακο , δεν υπαρχει μονο το ζολοφτ ...........
Το Zoloft είναι ssri άρα δύσκολο να σου φέρνει υπνηλία. Το anafranil είναι τρικυκλικο και το λέει ξεκάθαρα στις συχνές παρενέργειες κόπωση.
Έχεις δίκιο αλλά με το ζολοφτ ειδικά είναι πιο συχνό το φαινόμενο να είσαι σε υπερδιέγερση παρά σε ατονία. Όπως και να χει είναι μια γνωστή παρενέργεια που μπορεί να προκαλέσουν και τα δύο.
Μαικ μη το σκαλίζεις..θα χεις παραξενες παρενεργειες...ετσι ειναι τα σσρι στην αρχη..υπομονη..κ ναι κ γω ενιωθα τρομερη εξαντληση κ ετρεμαν τα ποδια μ κ δεν μπορούσα να περπατησω.μεχρι να κανει λεβελς.
Αν το πρόβλημα συνεχίζεται για μεγάλο διάστημα, ίσως δεν είναι από τα φάρμακα αλλά απο ΥΠΝΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ.
Κάνε ένα τέστ σε Εργαστήρι Ύπνου σε κάποιο νοσοκομείο..
Δεν ξέρω. Παλιά είχα πάρει ζολόφτ δεν μου έκανε τίποτα σαν καραμέλα ήταν ελαφρύ το ένοιωθα. Νομίζω ειναι καλύτερο το Ladose έχει μία τάση να κρατάει
αδυνατο το σώμα, τα άλλα αντικαταθλιπτικά σε βάθος χρόνου δίνουν κιλά(+20 το λιγότερο), ένα γνωστός μου με ύψος 1.88 έχει γίνει 125 κιλά.
Κ το εφεξορ λενε οτι παχαινει κ το επαιρνα 3 χρονια κ ημουν τριχα..κ παιρνω 10 χρονια χαπι κ ομως παλι σαν τριχα ειμαι...νομιζω πως τα κιλα ερχονται αν τρως πολυ...αν προσεχεις ολα καλα.