ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΩ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ;;;
Καλησπέρα σας και πάλι,, όπως έχω ξαναπεί εδώ και ένα 6μηνο μετά από ένα γεγονός που έμαθα απέκτησα αγχωδη διαταραχη και πολλά ψυχοσωματικα,,,, όλα αυτά τα ψυχοσωματικα με έκαναν να κάνω πάρα πολλές εξετάσεις 3 ακτίνες 10+αιματολογικες μαγερ γαστροσκοπηση 5 υπέρηχος άνω κάτω κοιλιάς ένα υπέρηχο καρδιάς καρδιογραφημα τα σπιρομέτρηση,,,,, στην αρχή είχα ψυχοσωματικα στη κοιλιά πάρα πολλά τα οποία σχεδόν έχουν εξαφανιστεί,, πλέον με πονάει το στήθος μια δεξιά μια αριστερά σαν τσιμπιματακια μια το αριστερό χέρι είναι πιασμένο,, αυτή την τν στιγμή έχω κάτι ξινιλες μια πονάω στο στερνό,,, από όλες τις εξετάσεις που έκανα το μόνο που είχε βγει εκτός ορίων ήταν η b12 την οποία μετά από συμπλήρωμα που πήρα την αύξησα όπως και το φολικο οξύ και μια ομοκυστεΐνη βεβαια η αιματολογος η τελευταία που τις είχε δει μου είπε οκ,,,,, αυτό που με βασανίζει είναι όντως είναι ψυχοσωματικα γτ με έχει κολλήσει ότι μπορεί να έχω κάτι πχ στο πνευμονι,,,,,, θα με βοηθούσε πολύ οι γνώμη σας όπως και σε άλλο θέμα που είχα γράψει για την ακτινοβολία από τις ακτινογραφιες με βοήθησε πολύ,, σας ευχαριστω