Πρέπει να με βοηθήσετε νομίζω αρχίζω να τα χάνω.
Γενικά είμαι πάρα πολύ αγχώδης και μελαγχολικό άτομο. Δεν έπαιρνα όμως κάποια αγωγή γτ μπορούσα να λειτουργώ κάπως ανθρώπινα. Με έπιασαν όμως κάποια μουδιάσματα και τρομοκτατηθηκα γιατι είμαι αρρωστοφοβικη και πήγα σε νευρολόγο και ο νευρολόγος ενώ μου έκανε τα τεστ τα νευρολογικά και ήταν καλά μου είπε να κάνω και μια μαγνητική. Από εκείνη την στιγμή νομίζω άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Έχω πάει 2 φορές σε νοσοκομείο για τον αυχένα άλλοι μου λένε είναι ο αυχένας άλλοι ότι πρέπει να κοιτάξω το στρες μου άλλοι μου λένε κάνε την μαγνητική να σου φύγει η ιδέα αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι για αυτό ακριβώς το λόγο κοντεύω να τρελαθώ. Και πως θα μπω εκεί μέσα και τα αποτελέσματα που νομίζω ότι θα μου βρουν ότι υπάρχει με έχει αρρωστήσει ενώ όλοι μου λένε δεν βλέπουμε κάτι από την κλινική σου εικόνα. Είναι ψυχωσωματικα πιθανόν όλα. Αλλά πως θα το βάλω στο μυαλό μου; Πως θα απαλλαγώ απ αυτο το άγχος; να ξεχάσω και γιατρούς και μαγνητικές; έχω κουράσει τους γύρω μου. Πρέπει να πάρω αγωγή να σταματήσω να κάνω έτσι σαν τρελή. Θα βοηθήσει; θα με βγάλει από το αδιέξοδο; έχω κουραστεί πολύ ????