Τσακώθηκα με φίλη μου, και δεν μπορώ να καταλάβω τη συμβαίνει
Τσακώθηκα με μία φίλη και συνάδελφο την οποία την γνωρίζω πολλά χρόνια, στην αρχή η επαφή μας ήταν μόνο αυστηρά επαγγελματικέ με τον καιρώ άρχισε να ανοίγεται και τελικά γίναμε φίλοι. Οι λόγοι που εγώ την ξεχώρισα και γίναμε φίλοι ήταν άτομο που θαύμαζα και εκτιμούσα. Τελικά μία μέρα που είχα τις μαύρες μου και όταν ήρθε να δει τι κάνω εγώ τις επιτέθηκα και τις ζήτησα τον λόγο τη παίζεται πίσω από την πλάτη μου ξεκάθαρα λόγο δουλείας. Αυτή έβαλε τα κλάματα και μου έλεγε ότι εγώ είμαι ο φίλος της και ο κολλητός της , τότε κατάλαβα τί μαλ. είχα κάνει τις ζήτησα συγνώμη και όλα φάνηκαν ότι ήταν ένταξη. Μέτα από δύο μέρες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν θα μπορέσει να έρθει στην έξοδο που είχαμε κανονίσει με τους υπόλοιπους, μέχρι να κλείσουμε το τηλέφωνο μου λέει ότι δεν θέλει να ξαναβγεί με κανέναν μας. Τέλος πάντων ακύρωσα την έξοδο που αυτή είχε προτείνει δύο φορές μέχρι τότε. Τελικά την ήμερα που ήταν να βγούμε της έστειλα ένα μήνυμα “ Καλά Μαρια δεν έχεις δύο ώρες να δεις του φίλους σου”. Το αποτέλεσμα ήταν να με πάρει τηλέφωνο μετά από κάποιες ώρες και να αρχίσει της απειλές για την δουλεία και άλλα, ότι φοβήθηκε για την οικογένεια της και ότι θέλει να προστατέψει τον γάμο της και άλλα πολλά, και δεν έχει να πει σε κάποιος αυτά που περνάει. Τελικά μετά από πολύ ώρα την ηρέμησα και κλείσαμε. Και ερχόμαστε στην στιγμή που ήταν να χαιρετηθούμε για καλοκαίρι και έκανα το λάθος να την ασπαστώ για καλές διακοπές μου τότε νευρίαζει και έγινε ο κακός χαμός και να μου φωνάζει γιατί το έκανα αυτό και ότι δεν θέλει καμία επαφή μαζί μου. Το θέμα είναι τι θα κάνω που αναγκάστηκα θα πρέπει να την δω στην δουλεία όταν επιστρέψουμε από τις διακοπές. Δεν μπορώ να καταλάβω τη συμβαίνει, γιατί αντιδρά έτσι;