Originally Posted by
gimit
Kωστή, είδα το μήνυμά σου στο θέμα που άνοιξα και συμφωνώ ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε στη ζωή. Ωστόσο, αυτό που περιγράφεις εσύ στη δουλειά σου δεν αντέχεται ρε φίλε. Εγώ δηλ ούτε ώρα δεν θα άντεχα. Υπήρξα στο παρελθόν σε δουλειά ("δουλειά" τέλος πάντων... σε τηλεφωνικές πωλήσεις) όπου 3η μέρα πρέπει να είχα στη δουλειά και μου λέει η υπεύθυνη "χαζός είσαι;". Tην Δευτέρα παραιτήθηκα γιατί δεν άξιζε να σε μειώνουν έτσι ούτε για τα ελάχιστα λεφτά που σου δίνουν ή δεν σου δίνουν κιόλας ούτε για τις προοπτικές εξέλιξης. Στο περιβάλλον που περιγράφεις εσύ πραγματικά δεν θα άντεχα δευτερόλεπτο. Ξέρω, σκέφτεσαι "άντε να ξαναβρω δουλειά" αλλά πάνω από όλα είναι η ψυχική μας υγεία και από δουλειά σίγουρα θα βρεις κάποια στιγμή και θα είναι και κάτι που σου αξίζει και όχι του πωπού...Εγώ 2 ημέρες έχω πιάσει δουλειά σε ένα pet shop και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω προβλήματα συμπεριφορών κτλ. Σίγουρα αντιμετωπίζω δυσκολίες τώρα στην αρχή μέχρι να προσαρμοστώ και να μάθω τη δουλειά αλλά προσπαθώ να μην με κυριεύει το άγχος ότι δεν θα τα πάω καλά. Στο κάτω κάτω είναι κι αυτό άλλη μια εμπειρία και ένα συν στο βιογραφικό μου για να πάω παρακάτω. Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να φύγεις ΧΘΕΣ από αυτό το μπάχαλο και σίγουρα θα βρεις πολύ καλύτερη δουλειά, που δεν είναι δουλειά εκεί που είσαι τώρα αλλά κάτεργο. Τώρα αν μπορείς να μαζέψεις στοιχεία όπως σου είπαν πιο πάνω και να τα καταγγείλεις στην επιθεώρηση εργασίας ακόμα καλύτερα αλλά μπορεί και να φοβάσαι και είναι λογικό. Πάντως, για μένα φύγε από εκει μέσα και μην σταματάς να προσπαθείς να βρεις κάτι που σου αξίζει και θα έρθει. Δεν σε πήραν και τα χρόνια, 25-26 είσαι, θα βρεις.