Originally Posted by
Jason IV
Nightwalker και εγώ θα σου πρότεινα να στείλεις άμεσα. Ειδικά αν δεν έχεις την ευκαιρία να τον βλέπεις συχνά από κοντά.
Στον αδελφό σου δεν πέφτει κανένας λόγος τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή και αν το πάρει στραβά τότε έχει πρόβλημα, οπότε καλό θα του κάνεις για να το αντιληφθεί και να το διορθώσει. Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα το αρνητικό στο να γαμιέται ένας φίλος του με την αδελφή του, ούτε πρέπει να αισθάνεται "θιγμένος" λες και η αδελφή του είναι ιδιοκτησία του ή έχει ένα χρέος να υπερασπιστεί την "τιμή" της (λες και το σεξ είναι κάτι κακό που ατιμάζει τον άνθρωπο). Το μόνο αρνητικό είναι ότι σε περιπτώσεις τσακωμού ή άσχημου χωρισμού, ενδεχομένως να έρθει στη δύσκολη θέση του να διαλέξει "στρατόπεδο". Αυτά όμως είναι ρίσκα που έχουν να κάνουν γενικότερα με τις σχέσεις μεταξύ αγαπημένων προσώπων.
Εγώ προσωπικά αν είχα αδελφή θα χαιρόμουν να γαμιέται με ένα καλό παιδί (που για να είναι φίλος μου λογικά θα το θεωρούσα καλό παιδί...). Αν την κάλυπτε απόλυτα όχι μόνο στον συναισθηματικό τομέα αλλά και στις σεξουαλικές της φαντασιώσεις, ακόμα καλύτερα.
Με τον αδελφό σου έχετε καλές σχέσεις; Θα μπορούσες να του μιλήσεις πρώτα πριν κάνεις ο,τιδήποτε, για να ξέρεις και τι πιθανότητες έχεις ή για να φροντίσει εκείνος να σας κάνει το "κονέ", αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βρεθείτε/γνωριστείτε καλύτερα. Ή πολύ απλά για να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη για το συγκεκριμένο άτομο από κάποιον που τον ξέρει πολύ καλύτερα.
edit: Συγγνώμη αν ακούστηκα λίγο creepy σε ορισμένα σημεία, αλλά έχω μια ευαισθησία σε ζητήματα κτητικότητας... ("Με την αδελφή μου ρε;;;" κλπ).