Άγχος και επιδείνωση σωματικού προβλήματος υγείας
Είχα ανοίξει ένα θέμα (κλικ εδώ) αλλά μιας και είναι λίγο παλιό αποφάσισα να συνεχίσω σε νέο.
Πριν 2 χρόνια προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας, το αναφέρω στο παλιό θέμα, αλλά επειδή αναφέρω κι άλλα πράγματα είπα να ανοίξω νέο θέμα για να μην τα ανακατέψω όλα μαζί, μιας και τώρα με απασχολεί μόνο αυτό το τελευταίο πρόβλημα. Συγκεκριμένα, παλινδρόμηση στομάχου, είχα συνέχεια εμετούς. Κράτησε πολύ καιρό και μου κατέστρεψε για τα καλά την ψυχολογία μου. Το καθυστέρησα και εγώ υποθέτοντας απλώς ότι θα είχα κάποια ίωση, είδα τελικά ότι δεν έφευγε, πήγα σε πνευμονολόγο ο οποίος δεν μου βρήκε κάτι και μου είπε ότι το πιθανότερο οι εμετοί μου προέρχονται από πρόβλημα του στομάχου. Πήγα οπότε σε γαστρεντολόγο, ο οποίος μου έκανε γαστρωσκόπηση και όντως μου βρήκε ότι είχα κάποιο πρόβλημα (στην βαλβίδα στον λαιμό που εμποδίζει το φαγητό να γυρνάει πίσω, παλινδρόμηση δηλαδή) και επιπλέον μου διέγνωσε ότι είχα και το ελικοβακτυρίδιο του στομάχου. Αυτό έγινε πριν 2 χρόνια τέτοιο καιρό, τον Αύγουστο του 2017 ποιο συγκεκριμένα. Αυτό το θέμα μου κατέστρεψε περισσότερο την ήδη κατεστραμμένη ψυχολογία μου.
Τελικά ο γανστρεντολόγος μου έδωσε αγωγή και για πολύ καλή μου τύχη το πρόβλημα διορθώθηκε και όλα καλά, ούτε εμετούς ούτε τίποτα, για 2 ολόκληρα χρόνια...... δυστυχώς μέχρι τώρα. Τον τελευταίο καιρό προέκυψαν κάποια άλλα πράγματα τα οποία κατέστρεψαν την ψυχολογία μου, μου δημιούργησαν πολύ μεγάλο άγχος, και αυτό το άγχος με χτύπησε στο στομάχι. Έχω εδώ και 1 εβδομάδα που ξεκίνησα πάλι τους εμετούς. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μου καταστραφεί ακόμη παραπάνω η ψυχολογία. Φυσικά αυτή τη φορά δεν έχασα χρόνο, πήγα σύντομα στον γαστρεντολόγο, με εξέτασε, και μου είπε να ξεκινήσω πάλι την ίδια αγωγή για 2 μήνες. Το θέμα είναι ότι το άγχος παραμένει.
Το θέμα είναι, τι κάνω τώρα;