Η μια φοβία μετα την άλλη
Γεια σας,
Ξεκίνησαν πάλι οι φοβίες μου κλασσικά. Όλα ξεκίνησαν όταν με απέλυσαν από την δουλειά άρχισαν πάλι τα άγχη οικονομικά είμαι χάλια. Περιμένω να πιάσω δουλειά αλλά από Σεπτέμβρη λογικά αν όλα πάνε καλά. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε με πόνο στον αυχένα έχω θέμα όλο το άγχος είναι εκεί συσσωρευμένο με εξέτασε φυσικοθεραπευτής και μου είπε να αρχίσω φυσικοθεραπείες. Περνάει αυτό μετά άρχισα να βγάζω λίγες μελανιές στα μπούτια που δεν με πονούσαν άρχισα να σκέφτομαι διάφορα έχουν υποχωρήσει τώρα. Μετά αρχίζει το έντερο μου πόνος αριστερά χαμηλά το στομάχι μου δεν πήγαινα τουαλέτα ή και αν πήγαινα έκανα ελάχιστα ( σόρρυ για αυτό ). Μετά με τσιμπάει ένα κουνούπι ενώ ήμουν έξω για καφέ και αρχίζω φαγούρα μετά από λίγο βλέπω κοκκινίλες σαν μικρά σπυράκια και πήγα στο νοσοκομείο μήπως είναι αλλεργία. Ενδοφλέβια μου χορήγησαν fenistil και ορο. Αν και είχα πάει στο δερματολογικό μου είπαν xozal για 20 μέρες μου φάνηκε φουλ υπερβολή αυτό μου είπαν στο παθολογικό. Και σήμερα ενω ήμουν οκ βέβαια ανησυχούσα για το τσίμπημα αν μου έχουν φύγει εντελώς πήγα για μπάνιο και παθαίνει ανακοπή μια γιαγιά και εκεί αρχίζει το άγχος οι φοβίες μου μην πάθω κάτι και εγώ.. έχω κάνει εξετάσεις πριν 3 μηνες αιματολογικές και καρδιογράφημα όλα καθαρά μια χαρά. Τι σκατα με πιάνει ώρες και φορές δεν ξέρω. Σας έχουν τύχει κάτι από όλα αυτά? :/