Σφιξιμο και συμπτωματα εμφραγματος μετα απο περπατημα.
καλησπερα παιδια. παλι εδω μετα απο λιγο καιρο αφου ειχα ψιλοηρεμησει και τωρα ξανα τα ιδια. η μαλλον κατι το οποιο με εχει τρομαξει αρκετα. βγηκα σημερα κατα τις 12 το μεσημερι να βγαλω μια βολτα το σκυλι μου και να παρω να φαω κατι γιατι μετα θα παω στη δουλεια. καθως γυρνουσα σπιτι με επιασε ενα εντονο σφιξιμο στο στηθος μαζι με κοπωση. οταν ξεκινησα στην αρχη δεν ειχα τιποτα αλλα οταν γυρνουσα το επαθα. μετα απο αυτο ανεβηκε προς τα αριστερα του σαγονιου και στον αριστερο καρπο ενα τσιμπημα. κατευθειαν με τρομαξε και φοβαμαι ακομα και να φαω μηπως και παθω τιποτα. πριν μερες ενημερωσα τον καρδιολογο μου για καποιες πολυ εντονες εκτακτες π ειχα πανω στη δουλεια εν ωρα ηρεμιας ομως και μου ειπε δεν εχω τιποτα να μη φοβαμαι οι εξετασεις μου ηταν καθαρες και οτι ειμαι νεο παιδι. θελω να ρωτησω αν καποιος απο εσας εχει βιωσει κατι παρομοιο και αν ναι πως το αντιμετωπισε. εγω ειμαι ετοιμος να παω παλι σε γιατρο γιατι νομιζω πως για να εχω τετοια συμπτωματα την ωρα που περπαταω αρα θα ειναι κατι που σχετιζεται με την καρδια! αν εχετε παρομοια εμπειρια παρακαλω πειτε μου πως το αντιμετωπισατε. να παω στο γιατρο η οχι? ευχαριστω εκ των πρωτερων!