Originally Posted by
1234giota
Καλοκαιρινός έρωτας διακοπές στο χωριό αυτός μένει γερμανία εγώ αθήνα τα είχαμε για καμπόσο καιρό, εγώ φουλ ερωτευμένη, καψουρεμενη, κολλημένη μαζί του αυτός και πάλι ενώ έτσι μου έδειχνε στην αρχή μετά ξαφνικά κατι τον έπιασε και ξενέρωσε. Αυτουνού πέρσι το καλοκαίρι του άρεσε μια άλλη που ερχόταν διακοπές κάθε καλοκαίρι στο χωριό. Πριν ερθει αυτή φέτος ξεκίνησε όλη η φάση με εμένα και αυτόν. Εν τέλη τα φτιάξαμε όταν αυτή είχε πρωτοέρθει, αυτή ζήλευε για τα καλά και ας τον παρουσίαζε ως κολλητό της, φαινόταν πως τον ήθελε. Τέλος πάντων περνάνε κάμποσες μέρες εγώ με αυτόν τσακωνόμασταν γιατί αυτός με είχε αποκαλέσει με το όνομα της, βέβαια εγώ σαν χαζή που ειμαι και φουλ ερωτευμένη τον συγχώρεσα. Εεε λοιπόν έρχεται η μέρα που με παρατάει χωρίς καν εξηγήσεις ενώ την ίδια μέρα ξημερωματα μου ελεγε να τον συγχωρεσω και πως με αγαπαει και πως δεν θέλει να σταματήσει αυτό που έχουμε κτλ.
Τις επόμενες μέρες ήταν συνέχεια μαζί της, εμένα γραμμένη κανονικά, με
εκείνη όλη την ώρα βόλτες με το μηχανακι του, βόλτες στο χωριό, μιλούσανε μέσω από μηνύματα ενώ ήμασταν με την παρέα, εννοείτε πως ζήλευα σαν τρελη. Εν τω μεταξύ αυτή εμένα μου το έπαιζε φίλη ότι και καλά δεν τον θέλει αυτόν και να τις λέω αν μου αρέσει αυτός εμένα για να με βοηθήσει και τέτοια αλλά εγώ τις πέταγα σπόντες και τα λοιπά γιατί απλά δεν την χώνευα και ήξερα τι μεγάλη μαλακια μου είχε κάνει. Τεσπα εγώ αυτόν τον θέλω ακόμη κατά τα αλλά, είναι και η πρώτη φορά που αισθανόμουν έτσι για κάποιον το τι κλάμα έχω ρίξει για αυτόν τον τύπο δεν παίζεται. Δεν ξέρω τι να κάνω φεύγω σε λίγο καιρό αλλά ειμαι σιγουρη πως δεν θα τον ξεπεράσω και μέχρι του χρόνου που θα τον ξαναδώ πάλι θα ειμαι κολλημένη μαζί του και αυτός θα με έχει στο φτύσιμο.