Καλησπέρα! Ξεκίνησα χθες μετά από εντολή ψυχιάτρου ladose των 20mg, 1 το πρωί. Νιώθω υπερένταση κ έχω λίγη δυσπνοια όμως.. Το έχει πάρει κανείς να μου πει εμπειρίες;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Printable View
Καλησπέρα! Ξεκίνησα χθες μετά από εντολή ψυχιάτρου ladose των 20mg, 1 το πρωί. Νιώθω υπερένταση κ έχω λίγη δυσπνοια όμως.. Το έχει πάρει κανείς να μου πει εμπειρίες;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
η δυσπνοια αν ειναι για πανω απο 7 μερες θα πρεπει να κοπει το φαρμακο... πριν ειχες δυσπνοια?
γενικα στην αρχη θα εχεις διαφορα τετια θα ειναι δηλαδη τα κλασσικα αυτα που κανει και το ανχος...
εγω πχ ειχα πριν αδυναμια στα χερια και τωρα εγινε πιο πολυ....
απο διαθεση ομως στην 2μερα ειμαι φανταστικα.....
μαλλον το cbd εκανε το θαυμα του...! :p
Εμένα μου έφερε υπερένταση, ταχυκαρδία και μεγάλη αύξηση του άγχους με αποτέλεσμα μετά από 20 μέρες να μου το αλλάξει.
Δεν είναι όλοι οι οργανισμοί ίδιοι.
Θα δεις πως θα πάει, κάνε λίγη υπομονή στην αρχή. Απλά σίγουρα χρειάζεται και κάποιο ηρεμιστικό αγχολυτικό μαζί να πάρεις. Συνήθως έτσι γίνεται. Μόνο του δεν αντέχεται.
Καλησπέρα! Σήμερα το παίρνω 3η μέρα, νμζω είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα όσον αφορά την υπερένταση κλπ.. Ελπίζω να μου μειώσει το άγχος αντί να το αυξήσει, τι να πω.. Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να αλλάζω χάπια. Μου τα παρουσίασε πολύ ειδυλλιακά όλα με το λαντοζ
Κάτι έχουν όλοι με αυτό το λαντοζ, δεν εξηγείται. Η οντως είναι ποκυ ανεκτό φάρμακο από τους περισσότερους.
Κι εγώ ως πολύ ειδυλλιακό το άκουσα.....