πανε 8 μηνες που την χωρησα μετα απο 4 χρωνια σχεση και ακομα ημαι πληγωμενος
καλησπερα την οπελα την ηξερα απο μικρη ηχαμε μια φιληα σπανηα βγαιναμε εξω μαζη αντε στης γιορτες μας και κανα δυο φωρες το χρονο να σμηγαμε ε ηπα να της μιλησω να προχωρησουμε μαζη και δεχτικε .στους 7 μηνες ηταν ολλα μια χαρα μετα αραιωνε για 2 μηνες ηχαμε επαφη απο το τηλεφωνο μονο υης ελεγα τι κανης τι γηναιτε τι ην αφτα που χανεσε μου ελλεγε οολο δικαιολογηες οτι εχη τη μανα της αφτη ηταν χωρησμενη και με ενα παιδι εγω ελεφθερος με τον αντρα της τα ηχε αλλα λογο του παιδιου τελος παντων ημουν παντα παρων οταν με φωναζε ξαφνηκα την βλεπο με εναν αλλον μαζη της το λεω φιλος της μανας μου μου ελεγε με λιγα λογια την εβλεπα με αφτον σηνεχεια και στο τελος δεν αντεξα και εφυγα πληγωμενος απο το σπιτι της με πηρε τηλεφωνο μετα απο 4 μηνες και τσακωθηκα την εβρησα και μου ηπε πανω στα νεβρα της οτι τον αραβονιαστηκε κιωλας ακωμα ημε χαλια ομος αφτη την διεκοψα παντελος εκανα φραγη και στο τηλεφονο της ,κιεγω λεω ηχε εμενα ηχε και αφτον παραληλα θελω τη γνωμη σας εκανα καλλα που εφηγα οριστικα;;;;; εφχαριστω