Σημερινό επεισόδιο πρόγραμμα
Καλησπέρα , καλημέρα στη παρέα του φόρουμ . Σημερα λοιπόν βγήκα έξω με την παρέα μου αφού πρώτα φάγαμε κάτι κοκορέτσια ( για τους 2-3 ) και ειμασταν έτοιμοι να σκάσουμε . Βγήκαμε στο κλαμπ ήπιαμε τα ποτά μας και μου σκάει μια γκόμενα σύρμα . Μιλήσαμε εκεί για διάφορα ώσπου μέσα στο κλαμπ φασωθηκαμε . Ας μπω στο ψητό του ψυχολογικού μου προβλήματος . Όταν την φασωσα μέσα στο κλαμπ γουσταρα τέρμα και μου σηκώθηκε ( αν αναρωτιεστε γιατί το λεω μάλλον πρέπει να δείτε και άλλα θρεντς μου για να με καταλάβετε ) . Παράλληλα όσο μιλούσα εγώ με την κοπέλα την προσπαθούσε και ένα ακόμη παλικάρι . Σε κάποια φάση μέσα στο κλαμπ την λέω έλα πάμε έξω , καθώς βγαίναμε είδα με κοζαρει ο τυπάς και γυρνάω και τον κοιτάω με βλέμμα σαν ******* (κρατήστε το αυτό γιατί δεν έχω καταλήξει ακόμη στον προβληματισμό μου ) . Βγαίνουμε έξω φασωνομαστε και είδα ότι δεν καυλωνα ( η γκόμενα όταν λέω σύρμα εννοώ 9/10 ) και τρελάθηκα και εκεί που φασωνομαστε την λέω έλα πάμε μέσα και ότι έγινε μένει εδώ και δεν λέμε τίποτα σε κανέναν . Η τύπισσα μπριζοσε και πήγαμε μέσα στο κλαμπ . Κάτσαμε ένα μισάωρο Μαξ όπου έκλεισε η μουσική . Βγαίνουμε έξω και την λέω αν θες να σε γυρίσω σπίτι όπως και έγινε . Λίγο πιο κάτω από το σπίτι της φασωθηκαμε ξανά αλλά και πάλι δεν μου πολύ σηκώθηκε .
Λοιπόν τα ερωτήματα μου είναι τα εξής : 1ο) μήπως δεν καυλωσα γιατί δεν μου αρέσουν οι γυναίκες και το έκανα μόνο για να το κάνω .
2ο) μήπως κοίταξα τον άλλον σε φάση σου την έφαγα μαλακά ; ( Γιατί όταν τον κοίταξα γύρισε και λέει δυνατά σε ένα φίλο του ' μαλακά απίστευτο αυτός δεν είναι καλά ' )