Ζαλη και θολουρα στο μυαλο
Καλησπέρα.. Θα σας πω τα πράγματα απο την αρχη.Στις αρχες Αυγουστου γνωρισα μια κοπελα.Και αυτη και εγω σαββατο βραδυ ειπαμε πως θελαμε να κάνουμε κατι.. ωραια μέχρι εδω. Την επόμενη μερα,εγω σαν πρωταρης με επιασε ενα τρομερό άγχος και σκεφτόμουνα συνέχεια πως θα την προσέγγισω και τι θα της λέω.. κακως βέβαια το μετανιώνω γιατί οπως αποδείχτηκε ηταν πολυ εύκολη .Τελως παντων εκει που το αγχος ειχε φτάσει στο μέγιστο ενιωσα να ανεβαίνει η θερμοκρασία μου στα υψη,σαν να καίγομαι σαν να χα 42 βαθμούς.Την ιδια μερα ενιωθα κάπως περίεργα αλλα βγηκα και ένιωθα σαν να μαι κουρασμένος .Την επόμενη μερα ενιωθα μια κόπωση σαν να μουν αρρωστος και μια υπνηλια ηπια μάλιστα και ενα δυνατό ουίσκι και με χτυπησε στο κεφαλι.Απο την επόμενη μερα ειχα μια περίεργη ενόχληση στο κεφαλι και άρχισε να εμφανιζεται αυτη η ζαλη και αυτη η θολουρα στο μυαλο .Τις επόμενες μερες αρχισα να αγχώνομαι σχετικά με το το ειναι αυτο και ειχα αποπροσανατολιστεί δεν ειχα αίσθηση τοπου και χρόνου .Συνέχισα να νιώθω μια ζαλη σαν να προέρχομαι απο μεθύσι η σαν να χω κάτσει 5 ωρες στον ηλιο.Εκανα μαγνητικη πηγα σε ωρλ οφθαλμίατρο εκανα εξετάσεις αίματος ολα καθαρα.Το εχω 1 μηνα πλεον και εχω αρχίσει να απελπίζομαι γιατι δεν περνάει. Εχω καταλήξει στο ότι αυτο εμφανίστηκε απο αυτη τη μερα που αγχωθηκα για τη κοπελα. Εγω παντως γενικά δεν αγχώνομαι καθόλου μονο εκεινη την περίοδο ημουν αγχωμένος .Α ξεχασα να αναφέρω οτι μια μερα που διαβασα παρόμοια ανάρτηση στο forum χαρηκα και το ίδιο βραδυ ημουν μια χαρα μέχρι που με ξαναπιασε το επόμενο πρωι.Τι να κανω;;