καλησπερα παιδια εχω φτασει στην απελπισια δν αντεχω αλλο ξεκινησα 1 βδομαδα στα 50μγ αλλη μια στα 100 μεχρι 15 αυγουστου και απο 16 εως και σημερα παιρνω 150μγ και εχω φοβερο αγχος μηπως ειναι νωρις ακομα σας παρακαλω απαντηστε
Printable View
καλησπερα παιδια εχω φτασει στην απελπισια δν αντεχω αλλο ξεκινησα 1 βδομαδα στα 50μγ αλλη μια στα 100 μεχρι 15 αυγουστου και απο 16 εως και σημερα παιρνω 150μγ και εχω φοβερο αγχος μηπως ειναι νωρις ακομα σας παρακαλω απαντηστε
Ειναι πολυ νωρις για να δεις βελτιωση!! Εγω ειμαι στις 11 εβδομαδες η μια μικρη βελτιωση ξεκινησα να βλεπω την 4η προς 5η
παρα πολυ ειναι ρε συ ειναι πιο αργο απο τα αλλα ssri δηλαδη???σε ενα μηνα πρεπει να δεις αν σου πηγαινει ενα φαρμακο
Ναι ειναι το πιο αργο! Μετρας παντα πρωτη μερα απο την αυξηση!! Εγω παντως που ειχα αγοραφοβια με βοηθησε πολυ!! Αλλα θελει υπομονη! Πολυ υπομονη
Βρε παιδι ολοι το λενε οτι ειναι αργο κ το βλεπω κ απο μενα! Ναι θα βοηθησει ενδεικνυται γι αυτα...αλλα απ οσο καταλαβαινω εσυ δν εχεις υπομονη...θες να το παρεις τωρα κ σε ενα μηνα να πετας...δν γινονται αυτα...η βελτιωση ερχεται σταδιακα κ σε μικρες δοσεις...μεχρι να κανει επιπεδα το φαρμακο θα χεις κακες μερες στην αρχη κ μετα κ καλες κ κακες..κ σιγα σιγα οι καλες θα γινονται ολο κ περισσοτερες!! Αλλα ξαναλεω θελει ΥΠΟΜΟΝΗ
Οχι στο μηνα εχεις αρχισει να παρατηρεις μια βελτιωση, η οποια σιγα σιγα γινεται ολο κ μεγαλυτερη...πρεπει ομως να δωσεις χρονο στο φαρμακο κ οχι στη βδομαδα πανω η στο μηνα να το αλλαξεις γτ δν την παλευεις με τις παρενεργειες
Καλυτερος απο.ποια αποψη;;; εγω σου μιλαω εμπειρικα...οι γιατροι λενε πανω κατω αυτα που ξερουν...η δικια μου οταν της ελεγα οτι εχω παρενεργειες ακομα κ μετα απο εναμιση μηνα δν το πιστευε....δν ξερω αν το 200 ειναι καταλληλη δοση...εγω με 100 ειδα διαφορα...κ τωρα μπορω να πω οτι νιωθω παλι φυσιολογικα
φιλε μηπως να σταματησεις να παιρνεις cbd?
έχω μια εντύπωση ότι δεν σε βοηθάει στην περίπτωση σου και σε κάνει χειρότερα....