Originally Posted by
pika
Καλησπέρα,
Περσι είχα κάποια περιστατικά με έντονη αδιαθεσία, ζαλάδες και τάση για εμετό και πολλές φορες πονοκέφαλο, ταχυπαλμίες και γαστρεντερικά προβήματα. Με πιάνει ξαφνικά και δεν μπορω να κάνω τιποτα παρα μόνο να ξαπλώσω. Γίνεται αυτό και τις επόμενες μέρες (που άλλες φορές είναι 2 άλλες μπορει να φτασει και 10 μέρες) νιώθω αδυναμία δεν έχω καθόλου ορεξη για φαγητό και είμαι ψυχολόγικά χάλια. Ξεκινήσαν όσο ημουν στην σχολή στο τελευταίο έτος πιεσμένη με πολύ αγχος για το μέλλον . Ανησύχησα πολύ και με έπιανε πανικός και σκεφτόμουν οτι έχω τα χειρότερα (το οποίο χειροτέρευε και τα συμπτώματα). Εκανα εξετάσεις, πηγα σε παθολόγους, γυναικολόγο, ενδροκρινολόγο, γαστρεντερολόγο δεν βρέθηκε ποτέ τιποτα και κάποιοι μου είπαν ότι είναι απο το αγχος και να χαλαρώσω. Παρατήρησα ότι κάποια απο αυτά συνέβεναν μετά απο κάποια ανησυχία που είχα σε σχέση με την υγεία μου και όταν συνειδητοποιούσα οτι φρίκαρα χωρίς λόγο μου περνούσε κιολας. Παρατήρησα επίσης ότι κάποια ξεκινούσαν την ώρα που έτρωγα ένιωθα οτι έσκασα ενω δεν είχα φάει πολύ και μετα ζαλάδες και ταση για εμετό. Ομως 1 χρόνο μετά, στην διάρκεια των διακοπών μου μετά απο κάποιες μέρες που δεν ήμουν καλά συναισθηματικά χωρις ιδιαίτερο λόγο με πιάνει πάλι. Είναι 10 μέρες τωρα που ακόμα δεν νιώθω καλά. Συνήθως τα βράδια με πιάνει, κοιμάμαι πάρα πολλές ωρες και δεν ξεκουράζομαι και νιώθω μια διαρκή ανησυχία, αναστάτωση και δεν έχω όρεξη για ζωή.
Υπάρχει κάποιος που να έχει βιώσει κάτι παρόμοιο? Τι να κάνω? δεν μπορώ άλλο. Πιστεύετε πρέπει να απευθυνθώ σε νευρολόγο ή ψυχολόγο?