Παιδιά σε 12 ώρες πετάω και έχω τρελαθεί από το άγχος μου δεν φοβάμαι τα αεροπλάνα απλά φοβάμαι μην πάθω κρισι πανικου στο αεροπλάνο καμία συμβουλή????
Printable View
Παιδιά σε 12 ώρες πετάω και έχω τρελαθεί από το άγχος μου δεν φοβάμαι τα αεροπλάνα απλά φοβάμαι μην πάθω κρισι πανικου στο αεροπλάνο καμία συμβουλή????
Είσαι καλά? Πως πήγε η πτήση?
Ακόμα να παω η ώρα 5 πετάω
Εγώ παίρνω μισό ζαναξ πριν πετάξω γιατί φοβάμαι τα αεροπλάνα. Ή κάποιο φυτικό ηρεμιστικό.
Και πόση ώρα κάνει να δράση?,
5 το πρωί?ουαου τώρα πρόσεξα ότι έλεγες σε 12 ώρες. Ναι άμα είναι πάρε ένα ζαναξ βοηθάει δεν θέλει πολύ ωρα να δράσει άμα είναι παρ'το γύρω στις 4
Μου έδωσε ένα χάπι ο φαρμακοποιός μου που γράφει diazepam ξέρετε τη είναι??
Βενζοδιαζεπινη είναι και αυτό. Συνήθως κανένα εικοσαλεπτο έως και σαρανταλεπτο κάνουν να δράσουν τα ηρεμιστικα. Αν πετάς στις πέντε, πάρτο σαράντα λεπτά ή και μία ώρα πιο νωρίς. Το πιθανότερο είναι να σου φέρει και νύστα και να κοιμηθείς αν είναι μεγάλη πτήση.
Απλώς ρε παιδιά φοβάμαι για της παρενέργειες του δεν έχω ξαναπάρει τέτοια χάπια και μου είπε να πιω 1/4
Τον 5 φίλε λέω να το έχω στην τσέπη μου και αν χρειαστεί το.πινω έτσι και αλλιώς 1 ώρα και 45 λεπτά είναι η πτήση δεν είναι πολύ