Καλησπερα σε ολους..
Θα προσπαθησω παρα την συγχηση μου να σας περιγραψω την κατασταση...αρχικα δεν αφορα εμενα αλλα τον θειο μου(αδερφο της μαμας μου)
Παντα ηταν απομακρος δεν ηθελε παρεες, πριν καμια δεκαρια χρονια παρατησε την δουλεια του ηταν μονιμος στ δημοσιο παραιτηθηκε απο εκει κ περα ξεκινησε ο γολγοθας μας....στην αρχη ολα καλα μετα ξεκινησε να αγοραζει πολλα βιβλια μπορει να ειχαμε στ σπιτι απο 500 βιβλια τα οποια δεν διαβαζε ποτε,μετα ξεκινησε γ φαρμακα βιταμινες κ τετοια τα οποια δεν επινε πογε με αποτελεσ.α να ληγουν,υστερα τα ψωνια στ σουπερ μαρκετ απειρα κ ασυστολα ψωνια...και καυγαδες με ολους μας γ τ ογο χαλαει λεφτα χωρις σκοπο!
Φτανουμε στ τωρα πριν τ πασχα ξεκινησε να μην νοιωθεο καλα με αποτελεσμα να νοσηλευτει 2 μηνες κ ν φτασει ενα βημα πριν τ θανατο απο αμελεια του επεοδη δεν ηιελε ν χαλασει λεφτα ν παει στ γιατρο παρα τις πιεσεις μας κ την οικονομικη στηριξη π τ προσφεραμε...μετα απο αυτπ συνηλθε με αρκετα προβληματα απο τ εγκεφαλικα...
Οσο ελειπε νοσοκομειο το σπιτι μαζευτηκς πεταχτηκαν τουκουπιδια κ εγινε ενα κανονοκο σπιτι απο μια αποθηκη π ηταν...τωρα π συνηλθε ξεκινξσε ν ταζευει παλι να ανεβαζεο σκπυπιδια σγ σπιτο κ τετοι...σταματησε τ φαρμακα ξεκινησε να ειναι ευεξαπτος κ εκανε μια αποπειρα χειροδικιας(1η φορα ποτε δεν ειχε απλωσει χερι ουτε σε ζωο)στην μητερα του...οι γκρινιες κ οι φωνες πολλες...
Ζητησαμε βογθεια ψυχιατρου του εδωσε αγωγη την οποια σταμαγησε κ εκεο π ηταν καλυτερα χειροτερεψε ξανα...ξανα φωνες ξανα σπασιματα ξανα σταματαει την αγωγη για τα παθολογικα θεματα μ κινδυνο την υγεια του...
Μετα το τελευταιο τσακωμο το προηγούμενο Σάββατο οπου φωναζε κ εσπαγε (συν οτι κλειδωσε την γοαγια μ εξω κ κλειδωθηκε μονος του μεσα για 2 μερες) σαν ν μην υπήρχε αύριο γ ενα απλό κουτάκι η μητέρα μ επικοινωνησε με τον ψυχίατρο κ πρότεινε τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική...πήγε στην ασφάλεια κ με εισαγγελική παρέμβαση μπήκε χθες στο Δαφνί....
Θέλω οποίος ξέρει κάτι για το Δαφνί να με ενημερώσει πως είναι τον προσέχουν τι γίνεται εκεί θ μπορω ν πάω ν τον δω;
Απο χθες έχω τρελαθεί δεν είμαι κ εγώ καθόλου καλά...ξέρω πως δεν γινόταν να είναι εξω κινδύνευε κ ξέρω πως.είναι γ καλό του αλλά δεν μπορω ν τον νοιωθω μακρυά χωρίς κανέναν μας θα είναι τρομαγμένος!!!
ΥΓ Χθες μπήκα σπίτι του κ ειδα εοχε ξεκινήσει αντοβιωση χωρίς λογο κ αιτία απο μόνος τ χωρίς να έχει πρόβλημα!