6 Μηνες(Φοβιες,Κρισεις Πανικου,Αγχος)
Καλησπέρα σας,πρωτη φορα γραφω στο φορουμ αλλα εδω και μερικους μηνες διαβαζω διαφορα αρθρα σχετικα με το προβλημα που με απασχολει. Ολα ξεκινησαν τον Δεκεμβρη του 2018,οταν ενα βραδυ ξαφνικα με επιασε αναστατωση,ιδρωτας,μουδιασ μα,αδιαθεσια μεσα στον υπνο μου. Εννοειται οτι πηγα στο νοσοκομειο κατευθειαν διοτι ενιωθα πως ειχε ερθει η ωρα μου. Να σας πω οτι ειμαι 19 χρονων και παιζω αρκετα χρονια ποδοσφαιρο και μαλιστα απο τα 15 εχω αλλαξει αρκετες ομαδες δηλαδη και αρκετες πολεις μακρια απο τους γονεις μου. Εκεινο το βραδυ πηγα στο νοσοκομειο μου εκαναν ολες τις εξετασεις, και η απαντηση που μου εδωσαν ηταν(Εισαι 100% υγειης). Τονιζοντας οτι προκειται για καποια κριση πανικου,πραγμα που δεν γνωριζα τι ηταν μεχρι τοτε. Για τους επομενους 3 μηνες η ζωη μου κυλουσε πολυ ηρεμα και ομορφα και χωρις κανενα προβλημα. Δυστυχως απο εκει και μετα αρχισε ο γολγοθας μου... Εβγαλα καποια σπυρια στο σωμα τα οποια για 1 μηνα δεν μπορουσε κανενανς δερματολογος να βγαλει σωστη διαγνωση, και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να αλλαξω πολλες θεραπειες, και μια απο τις οποιες μου προκαλεσε εγκαυματα στο σωμα και υπερβολικο πονο και τσουξιμο,και αυτο ειχε ως αποτελεσμα την εναρξη των πολλων και εντονων κρισεων πανικου.. Μια βδομαδα (πρωι-Βραδυ) ημουν αναμεσα σε νεκρο και ζωντανο, ξυπνουσα με ιδρωτα,τρεμολο,κριση πανικου και ετσι κυλουσε καθε μερα για ολη μερα. Εννοειται πως απευθυνθηκα κατευθειαν σε ειδικο με τον οποιο εκανα αρκετες συνεδριες και τελικα καταφερα να ξεπερασω διχως χαπια αυτες τις κρισεις. Απο εκει και μετα ξεκινησε το καλοκαιρι το οποιο περασε πολυ γρηγορα και πολυ ασχημα για μενα.Καθε μερα ειχα φριχτους πονοκεφαλους,ζαλαδες,και αδιαθεσια σχεδον καθε μερα. Σφυξιμο στο κεφαλι,εφιδρωση,ταση για εμετο.Σε αυτο το σημειο θελω να προσθεσω οτι μεσα σε αυτο το εξαμηνο εχω κανει 2 φορες εξετασεις αιματος,μια μαγνητικη εγκεφαλου,φυσιοθεραπειες στον αυχενα. Ολες οι εξετασεις βγηκαν καθαρες. Για να μην τα πολυλογω και σας ζαλιζω παραπανω θελω να σας πω οτι εδω και 1 μηνα εχει ξεκινησει η προετοιμασια με την ομαδα που αγωνιζομαι αλλα δυστυχως με εχει παρει απο κατω. Καθε μερα παω με το ζορι στην προπονηση,ζαλιζομαι,εχω θολη οραση,νιωθω οτι θα πεθανω,εχω χασει την διαθεση και την αυτοπεποιθηση μου αλλα μεσα στο γηπεδο λειτουργω το ιδιο και καλυτερα σε σχεση με περυσι ασχετως που νιωθω οτι θα λιποθυμησω μεσα στο γηπεδο. Νιωθω οτι μερα με την μερα πλησιαζει το τελος για μενα κατι που με ρημαζει και την διαθεση και την ψυχολογια και με βαζει σε διαφορες σκεψεις στο να παρατησω αυτο που αγαπαω και κανω απο τα 5 μου χρονια ζωης. Εχω κουρασει τους γονεις μου και τους στεναχωρω καθε μερα. Εχει περασει κανεις κατι παρομοιο διχως την βοηθεια χαπιων; Και αν ναι ποσο διηρκησε και πως το ξεπερασε; Σας ευχαριστω για τον χρονο σας